chcel by som poprosit "spolumajitelov"

1. mate na prednej naprave namontovane 280 alebo 302 brzdy?
2. ake mate povolene rozmery disky+pneumatiky - seriove a alternativne?
Vopred dakujem.
Popripade taka podotazka zo zvedavosti, kolko nas vlastne je?

Brzdy ani rozmery pneu nevim - mel jsem 850tkuandre píše:Caute,
chcel by som poprosit "spolumajitelov"tychto aut o informacie:
1. mate na prednej naprave namontovane 280 alebo 302 brzdy?
2. ake mate povolene rozmery disky+pneumatiky - seriove a alternativne?
Vopred dakujem.
Popripade taka podotazka zo zvedavosti, kolko nas vlastne je?
sazka edition bola edicia pre sazkutiktak píše:
Brzdy ani rozmery pneu nevim - mel jsem 850tkunicmene co znamena "sazka edition"? Ze majitelem auta byla puvodne sazka?
To bych totiz splnoval, mel jsem 850T5 v maximalne vybave (kuze, drevo na palubce i volantu, sibr, vyhrivane 4x sesle, obe predni sedacky v elektrice a s tremi pametmi, jiny podvozek atd., mimo bufiku snad vse, co se tam standardne i nestandardne davaloa prave od sazky a snad pry dokonce od jejiho tehdejsiho nejvyssiho potentata
Tak to asi sedi, taky jsem mel zelenou metluwickey píše:to same se pak delo s S70/V70 - vsechno tmava zelena metaliza.
na foru jsem tak nejak videl myslim 3 majitele V70 a ted cerstve jeden S70 AWD
Dakujem za 1. odpoved k teme, ktora mi pomohlamedlis píše:tak ja mam psano ze tam patri 205/50 R16@6,5J
Alternativy:
205/50 R16@7J
205/55 R16@6,5J (Q; zimni)
205/45 R17@7J
Mate v zapsan nekdo jiny rozmer? Zajimalo by me trebas zda jde zlegalizovat pouzivani 225/45 R17 ktery tam ted mam a vychazeji na obvod kola skoro stejne jako 205/55 R16, ktery jsou povoleny jako zimni. BTW proc probuh jenom jako zimni?
hups...pisem rychlo lebo som v robote, tak to editujem vsetko na 5x a aj tak pisem hovadinyst_Andy píše:Andre ty mas na T5 302cm brzdy? Tak to mas kur*a poriadne kolesa!
spotrebu som ti samozrejme napisal informativne kedze mame rovnaky motorovy zaklad.andre píše:no len napisane v pc mi to nepomoze, to si mozem napisat a vytlacit sam, ak by sa dalo, tak fotka mobilom - citatelna alebo scan by bol doveryhodnotnejsi chcem aby mi to na policii vsetko opravili a zapisali tak ako to ma byt, takze potrebujem realne podklady ako to v skutocnosti je a ze mam pisane teraz hovadiny
Uživatelé procházející toto fórum: kubavlc