no to nepripada v uvahu, proto ho mam taky na prohlidce u dvorniho lekare volvikuneuman zdenek píše:pánové jako zapomeňte na to že by jste neměli pokupě autí na Sušici

no to nepripada v uvahu, proto ho mam taky na prohlidce u dvorniho lekare volvikuneuman zdenek píše:pánové jako zapomeňte na to že by jste neměli pokupě autí na Sušici
Tě beru Stando za slovo,závod naplánujem na nedělní dopolednestanda píše:Udělejte závod PRVéček do vrchu a já tam přisámbůh přijedu, abych na vlastní oči viděl, jak je to s jejich spolehlivostí![]()
Start na Myších domcích za Rejštejnem, cíl bude na Zhůří, o devě kilometrů dál a o 550 metrů vejš- ze Sušice je to co by kamenem dohodil...
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=130939648@y=132492288@z=12
Pekelníkovic Bertonku pak samozřejmě do Brna odtáhnu
no to bych už raději nezávodilstanda píše:V sobotu k půlnoci bude myslím víc kuráže
Nerikej dvakrat, aby jsme netahli neco jinyhostanda píše:Udělejte závod PRVéček do vrchu a já tam přisámbůh přijedu, abych na vlastní oči viděl, jak je to s jejich spolehlivostí![]()
Honzo chystáš nějaké překvápko?Drtic píše:Nerikej dvakrat, aby jsme netahli neco jinyhostanda píše:Udělejte závod PRVéček do vrchu a já tam přisámbůh přijedu, abych na vlastní oči viděl, jak je to s jejich spolehlivostí![]()
My porad cekame...Drtic píše:Mam pripraven fotoserial, ktery dam do kupy az to vsadim zpet do devitky.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], mirekcafa