nechápu, nebo možná nechci chápat, páč Rkový brzdy mám zamluvenýdali píše:S brzdama máš asi recht, že to za to laborování nestojí, jsou napůl cesty mezi zbytkem motorizací a eRkem.

nechápu, nebo možná nechci chápat, páč Rkový brzdy mám zamluvenýdali píše:S brzdama máš asi recht, že to za to laborování nestojí, jsou napůl cesty mezi zbytkem motorizací a eRkem.
Jestli to chceš kvůli vzhledu tak fajn, ale jinak nemám pocit, že by eRkový brzdy brzdily nějak výrazně lípeLzyx píše:nechápu, nebo možná nechci chápat, páč Rkový brzdy mám zamluvenýdali píše:S brzdama máš asi recht, že to za to laborování nestojí, jsou napůl cesty mezi zbytkem motorizací a eRkem.
Hele já nevim no, když měl ještě láda stříbrnou T5, tak mi dokonce přišlo, že ty jeho maj takovej ostřejší nástupeLzyx píše:to jsou seriový tak dobrý(to se mi nezdá), nebo posilovač brzd stojí tak za prd, že ty čtyřpístky "neutáhne"?
Tak tahle informace mi nebyla známa... proto jsem to navrhovaldali píše:ne, 191kW T5 má větší brzdy než zbytek motorizací ale menší než R
skoncila na zvodidlachkonstantinos.cz píše:hey you.. krasavec! vlastně oba krasavci.. co se stalo s tou S60?
děkujukonstantinos.cz píše:hey you.. krasavec! vlastně oba krasavci.. co se stalo s tou S60?
hehe.. diagnoza? mistni T5 jsou vsechny po smrti na svodidlech?eLzyx píše:to je taková diagnóza místních T5
Klopy... S70 omotaná okolo stromu.doktor píše:T5 RIP: elzyx, lumiere, onehda marfi, šefi taky něco trefil nejspíš ve smyku, marrovi zase v nejlepším odesel engine - myslím, že píst KO.
o více T5tkách nevím.
nebude to tím náhonem na předek a velkým výkonem?dali píše:Klopy... S70 omotaná okolo stromu.doktor píše:T5 RIP: elzyx, lumiere, onehda marfi, šefi taky něco trefil nejspíš ve smyku, marrovi zase v nejlepším odesel engine - myslím, že píst KO.
o více T5tkách nevím.
asi takhle.dali píše:Podle mě v první řadě rukama. Čímž neříkám že bych já podobnou situaci dokázal ustát.
vždyť si tady nikdo po autoškole T5 nekupuje...wickey píše:z toho plyne trochu pouceni, ze nevyjezdenej kluk po autoskole by si opravdu T5 kupovat nemel.. vim o cem mluvim, taky jsem si co-to s eRkem zablbnul a vim, ze kdybych ji mel jako uplnej zelenac (cimz nechci tvrdit, ze jsem ted nejake ridicske eso - mam jen cca 130000 najeto), tak nejspis nekde omotana skonci taky..
jasně.wickey píše:to ja jen tak jako varovani pro pristi generace
jj to je pravdalumiere.c píše:jasně.wickey píše:to ja jen tak jako varovani pro pristi generace
příští generace se bude jen smát v čem že jsme to proboha jezdili.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]