- jo, mělo by to být origo. Já už to tak koupil. A pán přede mnou to drajdil jen krátce, a nevypadal na tuňáka.
ten spojler je paradny, pekne decentny, zadne batman kridla. Cele auto je deluxmr1 píše:díky!
- jo, mělo by to být origo. Já už to tak koupil. A pán přede mnou to drajdil jen krátce, a nevypadal na tuňáka.
Já jim to na pozemku neparkuju... toto je na veřejné louce, kdy sem přeparkovával auto kvůli přezouvání zima/léta. Jinak mám vosmpade a šedesátku v garáži, čtyřicítka je před barákem, no a chudák tříkilo musí stát až na rohu ulice - na té louce právě. Ty ostatní auta sem tam jenom převezl... hned mě došlo, že to chce společné fotowickey píše:sousedi te maji jiste radi
A Míro proč?jou81 píše:Ty jsi asi nemocnýKdyž mi říkal Luboš že máš tříkilo zrovna ty tak jsem ani neuvěřil
a ještě větší oblibu získává při rozjezdu s 360, to lítá štěrk na všechny strany, lehká kára, zadní náhon ...wickey píše:sousedi te maji jiste radi
máš pravdu, za pár peněz - hodně muzikymr1 píše: obrovská chyba byla prodávat devítku. To auto sem miloval asi ze všech nejvíc. Myslím, že sem nebyl sám. Rádi na něho vzpomínáme. Moc pohodlný, moc houpavý... prostorný, majestátný svezení. Ten rejd! Nikdy nezapomenu
myslíš Martine bílého Švéda?mr1 píše:já už to Lubo vím, opravdu chyba. Jedinou omluvou mě je to, že sem ji prostě nechtěl nechat stát volnou. Přece jenom, jezdím do prázde dýzle za 1.9 na kilometr... ale benzín mám rád. Co bych Lubo dal za Tvoji sedmu?![]()
Já vím, ještě sem na sedmu nedospěl
a tos ještě neměl dvojkumr1 píše: obrovská chyba byla prodávat devítku. To auto sem miloval asi ze všech nejvíc. Myslím, že sem nebyl sám. Rádi na něho vzpomínáme. Moc pohodlný, moc houpavý... prostorný, majestátný svezení. Ten rejd! Nikdy nezapomenu
Uživatelé procházející toto fórum: f.e.e.t