Pokud nechcete zde např. zveřejňovat, ale máte tip, prosím alespoň o poslání zprávy přes VolvoFórum.
Díky za rady!

Víš, co je na tom nejhorší? Že máš pravdu ... Jiný servis, jiné volvo, podobný přístupdanillo píše:Upřímně, cejtil jsem se podvedenej, ale ne tolik, jako kdybych si tam koupil nový Volvo za mega nebo vícMěl jsem velký očekávání, že si váží svých zákazníků - dost peněz už jsem jim tam nechal. Zaplať mega za Volvo, ale poprodejní servis si panáčku řeš ve Škodovce. Obráceně by to asi neudělali, co? Tak asi tolik k Volfovi....
no já mám tedy zkušenost dost opačnou, k Volfovi jezdím od doby co mám Volvo, vždy se chovali vstřícně - nemůžu si stěžovat, například pokud jsem čekal nabídli i něco k pití atd... a díly jsem obědnával vždy v části Volvo, u Škodovek sem jenom platilCharlieCV píše:Víš, co je na tom nejhorší? Že máš pravdu ... Jiný servis, jiné volvo, podobný přístupdanillo píše:Upřímně, cejtil jsem se podvedenej, ale ne tolik, jako kdybych si tam koupil nový Volvo za mega nebo vícMěl jsem velký očekávání, že si váží svých zákazníků - dost peněz už jsem jim tam nechal. Zaplať mega za Volvo, ale poprodejní servis si panáčku řeš ve Škodovce. Obráceně by to asi neudělali, co? Tak asi tolik k Volfovi....
mas 2 metre, 120 kg a holu hlavu? to by dost vysvetlovalo ten vrucny postojpeter cz píše: no já mám tedy zkušenost dost opačnou, k Volfovi jezdím od doby co mám Volvo, vždy se chovali vstřícně - nemůžu si stěžovat, například pokud jsem čekal nabídli i něco k pití atd... a díly jsem obědnával vždy v části Volvo, u Škodovek sem jenom platil
Díky za tip, jedu do domažlic okouknout auto a rád bych ho tam k nim odvezl na prohlídku. Myslíš, že se ve volvech alespoň trochu vyznají?doktormax píše:Mezi mým dotazem na začátku a aktuálním stavem jsem si již starší XC90 pořídil. Pro majitele Volva z okolí Klatov, kteří jsou již mimo záruku mohu zatím s čistým svědomím doporučit Autoservis p. Kempfa (volvo diagnostika, má maximální snahu opravit a ne jen jak "značkové" servisy jen měnit ). To jen tak pro klatováky a okolní
Uživatelé procházející toto fórum: M@C, Ondra.