Nějakou výbavu to má,černá celokožka,nez.topení-moment.nefaká

Víc fotek dodám až se trošku rozjaří.
Tímto vás všechny zdrávím a přeji hodně nalítaných kilásků bez škrábance

Dík,už jsem chytřejší,na diagnoze mi řekli že nejde palivo,jinak všechno faká,myslím že to bute to největší ku*vítko na bufíku.hayney píše:vítej. máš pravdu, není cesty zpět....
toho bufíka rozfachej. rozebrání není nic složitého, zkus se mu podívat na zoubek, dost se to tady řeší, tak si to projdi, třeba je jen spadlá vrtulka, ale kdo ví.
bud to rozeber, jestli máš čas a prostor, nebo první na diagnostiku a třeba pujdeš přímo po něčem
Všechno funguje,čerpadlo vodní i naftové,žhavení,otačky ok,má to najeté 180t a pohybuju že ho někdo někdy rozebíral a čistil.hayney píše:a čerpadlo fachá? nějakou trysku snad seženeš. nová stojí nějakej peníz. marra něco má na dílně
Však to auto mám od vás.....Libouchechayney píše:aha. Břeclav. to je sakra daleko. tak někoho z moravskýho clanu
https://www.skandix.de/de/fahrzeug-teile/innenraumtemperatur/standheizung/druckregler-standheizung/1019074/Marlly píše:Všechno funguje,čerpadlo vodní i naftové,žhavení,otačky ok,má to najeté 180t a pohybuju že ho někdo někdy rozebíral a čistil.hayney píše:a čerpadlo fachá? nějakou trysku snad seženeš. nová stojí nějakej peníz. marra něco má na dílně
No jo auti po paničceale za to po servisu
![]()
Na kolik přijde taková tryska,nová nebo jetá?
od koho to máš? vyznal se v tom aspon?Marlly píše:Však to auto mám od vás.....Libouchechayney píše:aha. Břeclav. to je sakra daleko. tak někoho z moravskýho clanu
Časovanej?Myslíš jako vebasto?To nevím,ppc nic neříká,nemám ho jenom jako předehřev motoru?hayney píše:aha. no tak to by to mohlo být v pohodě vozítko.
s tim bufíkem zkus hnout, at si ho taky trochu užiješ...a asi bych ho rozebral, jestli máš garáž a čas, s tim nic nezkazíš a aspon třeba uvidíš, co a jak, právě přes diag. se dá pěkně pustit jenom to čerpadlo a sledovat, jestli přes tu trysku něco stříká, případně, jak to stříká
já ho mám v opravě a trpím....
a rovnou si ho nech naprogramovat na časovenej, jestli nemáš
Tak to je super,jen budu asi potřebovat druhou baterku,prý to má samostatně dost velkej odběr....hayney píše:asi jo. máš to ted jen jako příhřev. za trojku si nahraješ soft a bufík si časuješ. za další desítku můžeš mít dálkový ovládání. funguje jako webasto. jen maximálně hodinu. ráno skáčeš do teplýho auta s teplym motorem.
EDIT: ještě to má funkci přímého startu, že si skočíš do auta a sepneš ho ovladačem a jedeš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé