Výbava:4x Airbag,manualní převodovka,ABS,Automatická klimatizace,vyhřívané sedačky,origo dálkový centrál,el.okna,el.zrcátka,vyhřívané zrcáttka,el.anténa,Tempomat,
neuman zdenek píše:Ty hajzle,ta značka![]()
![]()
tam ty chlupáči nesmějOndra. píše:hlavně aby se tomu vnitřku moc nepomstili pejskové
Náhodou na něj vyšla, co se divíšneuman zdenek píše:Ty hajzle,ta značka![]()
![]()
Přines mu jí pán co se mu stará o vozový parkyoby píše:Náhodou na něj vyšla, co se divíšneuman zdenek píše:Ty hajzle,ta značka![]()
![]()
martinopel píše:Vidím jediný nedostatek nemá to 5 dveře.![]()
Bohužel 760 nebude je nepojízdná a neni uplně jasné proč tak jsem dostal strachmartines píše:takže 760tka nebude?
alu nemám v hledáčku zatim žádný musí počkat nejsou peníze ale až budu vybírat tak určitě origo co tam patří jedny jsem viděl jsou to origo devítkové ty se mi moc líbí jsou podobné jako má zdenek na 760 tak potom koupím asi ty.LukyKolin píše:Pěkné...ať dělá radost !
Jaký alu máš v hledáčku ?
OT : proč jsi nevzal tu 760 PRV od vikinga ?
tak to jo,to chápu-možná dobře pro Vikinga že si jí "musí"nechat.Švícko píše: Bohužel 760 nebude je nepojízdná a neni uplně jasné proč tak jsem dostal strach
sem ti psal že ti vezu bráchu do BudějicVikec píše:Moc pěknáMám dvojče
Mám origo kola,zato nemám 4baťohy,ale jenom jeden a nemám elektrickou anténu. A ta barva je na sluníčku krásná
Díky to jsem nevěděl neni tu někde přehled origo alu co se dávali na devítky druhé generace?Ondra. píše:dávej bacha tohle auto má jiný ET než sedmy nebo první generace devítek
budem se snažit to opravit svépomocí dáme vědět bohužel devítky na to trpějVýska píše:Ahoj,
nahoře se zmiňuješ o shrnuté kožence na dveřích. Hádám bude to u těhlech aut celkem obvyklý problém. Mám teď v plánu koupit si na ježdění 940 turbo, na všech 4řech dveřích má, zřejmě od slunce, shrunutý koženkový tapík. Zajímalo by mě jak na to, pokud s tím máš zkušenost, nebo jestli to postoupíš nějakému čalouníkovi.
díky, Ahoj
PS: auto je velmi vypečené, nebýt 960 takový žrout, tak do něj hupsnu taky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé