výborně už bych nebyl nejmaldším účastníkemX-Tuner píše:Ano , prozatím 1x kdyby byla změna tak se včas ozvu

výborně už bych nebyl nejmaldším účastníkemX-Tuner píše:Ano , prozatím 1x kdyby byla změna tak se včas ozvu
měli byste si vzít příklad ze mě já objížděl srazy v 16 letech vlakemmetju píše:
výborně už bych nebyl nejmaldším účastníkemže bych se stavil ??
vloni jsme byli ubytováni na Jitřence a byli jsme (nejen my) poměrně dost rozčarování z poměru cena/výkon. Jedním slovem tragedie, děsný sociálky, bydlení taky, asi kdyby to bylo za jiný peníze tak neřeknu, ale tohle bylo nad moje síly. Tak se připravte.raadjek píše:Tak to vypadá, že se nevlezemPošli prosím odkaz na tu Jitřenku, ať vidíme jak to tam vypadá. Díky.
předtim jsem to nečetl. šlo mi hlavně o sociálky. ta chatka se dá kousnout, stejně se tam jen spí a navíc pod vlivemJana N.-Blondýna píše:Kdybys četl výše napsané, tak Zdenek s nimi bude jednat jednat o kvalitě a v návaznosti o ceně.
Nešiřte paniku. Bohužel zájemců o sraz je nad kapacitu kempu. Nové chatky kvůli nám nepřistaví. Ale znáte se, někdo se v lednu přihlásí, pak mu do toho něco vleze a všechno může být jinak. Určitě se nějak porovnáme. Je teprve únor.
neuman zdenek píše:Ubytování
chatky pro tři:
chatka č. 1 Lubka + Milan
chatka č. 2 Marra + Katty + Lůca
chatka č. 3 Pekelník + Michalka + Ervín
chatka č. 4 Sarkasmic + žena + prcek
chatka č. 5 PLJarda + žena + prcek
chatka č. 6 Hajčus + Rendlík + Lookens
chatka č. 7 Doktor + žena + prcek
chatka č. 8 DrMacháně + žena + prcek + pes
chatky pro čtyři:
chatka č. 9 Tomass + přítulkyně / Drtič + přítulkyně
chatka č. 10 Michna + 3 + pejsek
chatka č. 11 Mědvěd + Pecka + Van Tomas
chatka č. 12 Krchov + Radka + dvě děti
chatka č. 13 Čeho + Renata + prcek
chatka č. 14 Exot + Marta + prcek
chatka č. 15 Autodoktor + Iva + Éliška + Kuba
chatky pro pět:
chatka č. 16 Element + 3
chatka č. 17 Peter CZ + 5 + prcek ,prosím nějak se namačkněte
chatka č. 18 KV8ba + 3 + Lukykolín
chatka č. 19 Honza + Eliška + Jirka T. + Lenka
chatka č. 20 Driver + Janina + Viktor b + Iva
chatka č. 21 Švícko + Lenka + Fanda + Věrka + 3 x pes![]()
chatka č. 22 Neuman + Blondýna + prcek + 2 x pes + Dan + Liběna
Yoby auto
X-Tuner auto
Ondra + Vladěnka prej na den![]()
![]()
Jirka + přítulkyně asi Jitřenka
Krtek + Brácha asi Jitřenka
Mates + Verča asi Jitřenka
omlouvám se ale kapacita kempu je plná,další zájemci mají možnost se ubytovat v nedalekém kempu Jitřenka,vím že kvalita není úplně nej ale na přespání by to mělo stačit,budu reklamovat loňské nedostatky aby byla spokojenost,spojení do kempu Jitřenka zde brzy uvedu,
díky Zdenek
Připomínám seznam ubytovaných ,prosím zkontrolujte se v seznamu jestli je vše v pořádku a popřípadě mě nahlašte přes SZ nedopatření nebo jinou změnu,opakuji číslo účtu na které budete posílat startovné 1881489073/0800 variabilní symbol je číslo Vaší chatičky a to však nejpozději do pátku 22.4 ,prosím nenechávejte placení na poslední chvíli ušetříte mě spousty starostí,díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé