https://www.youtube.com/watch?v=nTObat2DRY0
nebyt toho zleho startu bolo by to omnoho lepsie, bola mokra cesta tak dvojka z miesta smykala a musel som ist trochu zvolna.
je to az neuveritelne aky vykon sa da dostat z etalonu

to nieje tyranie, praveze je chudak teraz v kondicii po vymene piestnych kruzkov, teda uz ma asi 15tisic po vymene. este skusim zdvihnut plniaci tlak z 1,3 na 1,5bar a trochu poladit cerpadlowickey píše:takto tyrat chudaka etalona...
priamo v obci , cesta smerom z priemyselnej zony Povazskych strojarni na Milochovdoktor píše:a kde jsi našel kilometr hezké rovinky na svůj pokus ?
takze mi radis vyradit turbo aby som bol pravy dyzlista?Ondra. píše:všechno to máš hezký ale upřímně nejlepší je atmosféraTa dává pocit motorsportu již kolem 60 kmh
Tak tak každý nafťák je potřeba sem tam protáhnout já to dělám tak jednou za měsíc když si vzpomenu a mám to pěkně zahřáté tak na dvojku nebo na trojku jdu na max otáčky a tam vydržím tak tři vteřiny ale musí to být na max až odstaví čerpadlo na 460-ce nebo omezovač na D5. V tu chvíli je zamnou totální tma ale pak je motor tišší a míň kouří prostě takovy čištění výfukuvolvo740 píše:to nieje tyranie, praveze je chudak teraz v kondicii po vymene piestnych kruzkov, teda uz ma asi 15tisic po vymene. este skusim zdvihnut plniaci tlak z 1,3 na 1,5bar a trochu poladit cerpadlowickey píše:takto tyrat chudaka etalona...
Máš to pěkný, ale bacha až kolem tebe prolítne píst....skloň hlavu - poletí jich ještě pětvolvo740 píše:este skusim zdvihnut plniaci tlak z 1,3 na 1,5bar a trochu poladit cerpadlo
No jestli jste v tom seděli tři tak by to bylo v pořádku (každý by jel 50)volvo740 píše:priamo v obci , cesta smerom z priemyselnej zony Povazskych strojarni na Milochovje pravda ze je tam povolena max 50km/h
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé