V '99 bol este dlhorocnym partnerom Volvo vyvojarov MObil tož pri najblizsej vymene by som ho tam pre pokoj na duši vratilJohnny55 píše:Tak ale je velmi zle ked jazdim na Castrol a hladinu oleja dorzujem?
Totiz bol tam 5w40 magnatec tak som nevedel a ked som menil olej tak som daval tento isty.
Moze to zacat robit nieco zle?

. Samozřejmě u mazlika se bojím. Tady na foru jsem někde taky četl, že ta 0w není moc dobrá, ale ve volvu snad vědí co dělají. Pokud někdo víte jakej je rozdíl mezi těma olejema , tak to uvítám. Samozrejmě mi je jasný, že ta nula značí nějaký mazací hodnoty za studena a ta druhá při zahřátí, ale podstata co by mělo bejt nejlepší z hlediska motoru. Spotřebu neřeším , mám vlastní čerpačku. (Malou, ale moji
 . Samozřejmě u mazlika se bojím. Tady na foru jsem někde taky četl, že ta 0w není moc dobrá, ale ve volvu snad vědí co dělají. Pokud někdo víte jakej je rozdíl mezi těma olejema , tak to uvítám. Samozrejmě mi je jasný, že ta nula značí nějaký mazací hodnoty za studena a ta druhá při zahřátí, ale podstata co by mělo bejt nejlepší z hlediska motoru. Spotřebu neřeším , mám vlastní čerpačku. (Malou, ale moji  ). Naftu mi vozí paramo, ale zatím jsem s nima neměl problém.
 ). Naftu mi vozí paramo, ale zatím jsem s nima neměl problém.
 x 1
 x 1

. Nemám rád takový řeči jako, že tohle stojí za prt a tohle je zase super. Jezdím sice na mobil1 , ale pokud někdo haní třeba castrol, tak alespoň to trochu technicky okecat a ne jen že stojí zaprt. Jedna babka povídala.....
 . Nemám rád takový řeči jako, že tohle stojí za prt a tohle je zase super. Jezdím sice na mobil1 , ale pokud někdo haní třeba castrol, tak alespoň to trochu technicky okecat a ne jen že stojí zaprt. Jedna babka povídala.....