http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220521456959&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Ak áno, dajte nejaké referencie..... auto má cez 30 cm

Bamba .... ty by si si to mal určite kúpiť

Daj nejaký link..... plsttoommaasseekk píše:Tohle maji v Globusu za 700,-
Nevypada uplne marne.
Boss píše:Daj nejaký link..... plsttoommaasseekk píše:Tohle maji v Globusu za 700,-
Nevypada uplne marne.
V pohode.Boss píše:... a to já ogare neznam šecko....
...ale nakoniec ma to vyjde trochu lacnejšie, keď si to dám poslať.... z eBay
Super, tak daj potom vedieť, postrehy, ako rýchlo to ide, aký má rajd a či tá predná náprava aj zdrží nejaké nárazy....EarlSin píše:tak dneska přišel z funkids za 647,- Kč
Je to od RASTARu, černý s černýma kolama. Detailní model, fakt super, zítra proběhne testování.
ProsímTě v Praze ho mají v obouch Globusech. Tedy Čakovice i Černý Most (na Zličíně jsem nebyl). Takže předpokládám, že ho budou mít i u vás v Pardubkách. Oni totiž teď před Vánocemi udělali v Glubusu speciální sekci "perníkové hračkářství" a tam ho mají. Počítám, že to bude v celé ČR stejné.EarlSin píše:neví někdo, jestli ho mají v Parubicích? moc tam nejezdím...
Tuhá nápravaEarlSin píše: zadní jsou - nevím jak se to nazývá - když je jedno nahoře, tak je druhé dole - jako houpačka
čéčé je tam diferákVanThomas píše:Tuhá nápravaEarlSin píše: zadní jsou - nevím jak se to nazývá - když je jedno nahoře, tak je druhé dole - jako houpačkaSpíš by mě zajímalo, jestli je tam diferák, nebo je poháněný jen jedno kolo...
A kdes nakonec koupil? V Globusu?EarlSin píše:Tak model odzkoušen a zase zabalen.
na eshopu, výše je linkŠvéd píše:A kdes nakonec koupil? V Globusu?EarlSin píše:Tak model odzkoušen a zase zabalen.![]()
David
Harry píše:já dnes taky nechal Ježíškem zakoupit. v Globusu za 599,-. ceny jdou asi dolů s teplotama.
Uživatelé procházející toto fórum: labanos