----------
Vsetko sa to hlavne podarilo, a na svedomi to ma snad ten najspravnejsi clovek na tom najspravnejsom mieste, Marra!
Ma za to moj obrovsky dík, opat raz potvrdenu dôveru a najlepsie referencie v ramci Košického servisu v Prahe

Není problém, našroubuj do chladiče oleje šroub z kola, dej různě dlouhé šrouby do hlavy a jsi tam za chvilku taky...Bukvik píše:peknyto uz je skoro nebo v podstate je novy auto ne
ja doufam ze se casem taky dopracuju do takovyho stadia
Ja vedel ze sem si nabehlNení problém, našroubuj do chladiče oleje šroub z kola, dej různě dlouhé šrouby do hlavy a jsi tam za chvilku taky...
Si mohl na to focení aspoň utrít prach z toho mého kcháru. Jsem to chtěl vyleštit, měl jsem i čas, ale věděl jsem, že budu parkovat u marry a tam se furt ty auta nějak zasviněj (asi klimast_Andy píše:pavluno mas recht a diky, taky mas dost dobry facelift v avataru, clovece jak to delas?
Doktore bratm, nedalo sa inac, len zneuzit tvoju vranu vramci zatisia svatej trojice![]()
![]()
za 200 000,- je tvojeErvín.v70 píše: Ta C70 je na prodej?
To vis,ziju zdravest_Andy píše:pavluno mas recht a diky, taky mas dost dobry facelift v avataru, clovece jak to delas?
Tak to jsem myslel,ze si ji cenis na vicmarra píše:za 200 000,- je tvojeErvín.v70 píše: Ta C70 je na prodej?
kardan mas doma pod postelou ?st_Andy píše:... ked kombi s troma ludmi v automate hrabe, tak je to uz asi celkom vporiadku![]()
ne ne, ten na leto prenajimam do Najt klubu v Pači.. (v zime striptease nerobia, najvyssi cas im ho zhabat)SlavomirSK píše:kardan mas doma pod postelou ?st_Andy píše:... ked kombi s troma ludmi v automate hrabe, tak je to uz asi celkom vporiadku![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Blade, jancho, TMatura