Jed na krysy!

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
neph04
Vůz: Honda 1.4i/66kw! :)

Jed na krysy!

Příspěvek od neph04 »

Minuly tyden ve stredu sem si dopral poradny zimni obuti... hadejte jak dlouho mi vydrzelo? :x

Predevcirem sem prisel k autu a zadni kolo prazdny. Po sejmuti a vycisteni sem nasel vpich na bocni strane...
Nejakej cu*ak mi prosil zadni kolo sidlem. Kolo mi vydrzelo 5 dni! Pneuservis mi tohle odmitl opravit - boky se neopravuji.
Pry to umi CHARA s tavici peci, ale ty zase tyhle rozmery nedelaji (205/55R16).. Takze sem po 5ti dnech kupoval dalsi pneu...

Kde to dop*dele zijem? Neparkoval sem spatne a nikomu sem neprekazel.. kdo tohle ma zapotrebi?

sry za OT, ale potreboval sem si ulevit..

Lukaso
Vůz: S60

Jed na krysy!

Příspěvek od Lukaso »

soucítím s tebou...jako kdysi 18ti letému majiteli opel astra, kdy jsem po dlouhých špatně placených brigádách vydělal na svoje vysněné 17" kola s pneu 205/45/17 se mi stalo to samé...lámal bych ruce

raolsa
Moderátor
Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
Participant x 1

Jed na krysy!

Příspěvek od raolsa »

Taky se mi stalo něco podobného, ale u nás v pneuservisu mi to spravili. Tenkrát za mlada jsem koupil 2 zánovní gumy na burze a když jsme to chtěli obout na disky tak jsme zjistili, že jsou obě z boku propíchnuté nožem. :crazy: No maník to podlepil nějakou speciální silnější záplatou a gumy fungovaly dokud jsem s nima auto neprodal. :D

Dzambor
Vůz: Volvo V50 2.0D Momentum 08' 6. manual

Jed na krysy!

Příspěvek od Dzambor »

napodobne...bol som v skole autom koli skuskovemu. den ked som mal ist domov rano idem k autu sadnem zacnem ist a pocuvam ze mi dajako huci zadne koleso...ako keby odchadzalo lozisko. zastavim a kukam defekt...tak som isiel do pneuservisu a kukaju na to ze toto opravit nejde boky opravit nejdu...to byva problemove...v dalsom sa o to pokusili ale bezvysledne...niekto mi zavidel tak mi pichol gumu z vnutornej strany. aj v servise povedali ze to musel niekto pichnut lebo to bol cisty rez...za taketo veci by som lamal ruky aj nohy a krutil krkom

vcar

Jed na krysy!

Příspěvek od vcar »

Znám od nás ze sídliště, i když ne na vlastní kůži. Baví se tím mládež. Docela mne pobavilo, když omladina tmavší pleti, která nám zpříjemňuje bydlení, se takhle podepsala na autě svého "soukmenovce", který k někomu přijel na návštěvu.

neuman zdenek
Vůz: Volvo 760 GLE 1989 D 24 TIC

Jed na krysy!

Příspěvek od neuman zdenek »

vcar píše:Znám od nás ze sídliště, i když ne na vlastní kůži. Baví se tím mládež. Docela mne pobavilo, když omladina tmavší pleti, která nám zpříjemňuje bydlení, se takhle podepsala na autě svého "soukmenovce", který k někomu přijel na návštěvu.
no byl bych raději kdy si navzájem píchali do svého boku :lol: :lol: :lol:

Dzambor
Vůz: Volvo V50 2.0D Momentum 08' 6. manual

Jed na krysy!

Příspěvek od Dzambor »

neuman zdenek píše:
vcar píše:Znám od nás ze sídliště, i když ne na vlastní kůži. Baví se tím mládež. Docela mne pobavilo, když omladina tmavší pleti, která nám zpříjemňuje bydlení, se takhle podepsala na autě svého "soukmenovce", který k někomu přijel na návštěvu.
no byl bych raději kdy si navzájem píchali do svého boku :lol: :lol: :lol:
budem sponzor na vsetky bodne, rezne a secne zbrane. Urcite nebudem jediny sponzor :D vratenie investicie uz v priebehu jednej hodiny :D

Zpět na „o všem možném :-)“