Zde odkaz:
http://forums.clubrsx.com/showthread.php?t=611903
HKS SQV má tu výhodu, že nemůže ucházet díky špatnýmu nastavení, protože tlak v sání působí opačným směrem než kterým se ventil otvírá. Díky tomu, že je sekvenční (dvoustupňovej), novější typy ani nemaj nastavení, je zbytečný. Při nižším tlaku se otevře jen 1 stupeň, při vyšším se otevře úplně. Výhodou je taky, že se dá dokoupit adaptér pomocí kterýho se SQV dá provozovat v closed loop konfiguraci s odfukem zpátky do sání za váhu vzduchu. Může se to hodit, protože elektronika některých aut má s otevřeným blow off ventilem problém.MarekV píše:mam super laicky dotaz:
HKS style VS Greddy. Funkcia rovnaka len to ma inaksie psssst?.
Nejako sa to aj steluje... myslim tym, zaslepim povodny co je na turbe, pripojim na hadicu nekde co najblizsie k srtiacej klapke + dopojim tu hadicku zo CBV a ta mi vlastne riadi to otvaranie BOV? Neladi sa tam nejaka citlivost?
Billas (bow greedy rs mám, ale potřeboval bych trubku s tou přírubou, abych ho tam mohl namontovat..mám V70II a mail asenna@seznam.cz. Díky moc)dawid píše:VÁŽNÍ ZÁJEMCI o Blow ventil :
Bobika
Martinopel
Klopy
karlos
Sibr (Bo musim mít všechno)
wickey (esli mi to vubec pojede do te doby)
Jogin (Bo, musi mit taky vsechno, jako Sibr![]()
)
Roger (mam v haji puvodni pretlakovy ventil na turbu)
Dawid (jestli mě vezmete do party rád bych dělal tssss)
Dokud funguje nechat sériovejmaravolvo píše:Zdravim mate radu jakej blow na s60r?
Pokud je to nutný tak recirkulační, co odfukuje zpátky před turbo. Jakmile dáš atmosférickej (klasický psss) začne ti z toho bláznit elektronika a hodně brzo to vrátíš tak jak to bylo. Kromě toho německej krám co máš v autě místo turba blow off ventily nesnáší ani u aut kde elektronika nic nenamítá a o to dřív odejde na ložiskách (osobně vyzkoušeno).maravolvo píše:Zdravim mate radu jakej blow na s60r?
jakej filtr si tam dával,konus bez airboxu? značka? jinak ten zvuk je fakt jen tím filtrem,u cali turbo i mazdy GT-R jsem měl stejnou zkušenost,a nějak si mi připoměl,že to nebylo nepříjemný,tak asi půjde i do T-5....smolda píše:Mám dotaz: vyměnil jsem původní vzduchový filtr za bavlněný sportovní...najednou je slyšet origo blow-off ventil, který předtím slyšet vůbec nebyl. Dotaz se netýká ohledně toho, zda to nečemu škodí...ale jak je to sakra možnýten zvuk není nejtišší a dost pochybuju o tom, že by ho původní airbox totálně utišil.
Dával jsem kónusovej Green - byl tenkrát za moc pěknou cenu na autodoplnky.cz, tak jsem ho vzal. No a ani po roce se mi ten zvuk ještě neoposlouchaltomik T5 píše:jakej filtr si tam dával,konus bez airboxu? značka? jinak ten zvuk je fakt jen tím filtrem,u cali turbo i mazdy GT-R jsem měl stejnou zkušenost,a nějak si mi připoměl,že to nebylo nepříjemný,tak asi půjde i do T-5....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé