zapojení světel je úplně jiné, ale nyní již funkční.
ještě seženu přední/zadní nárazník a facelift bude dokonán

..::Philip::.. píše:
protoze je facelift lepe prodejnykoch píše:proc to delas?
nene..prasarny ne. budu to precizni praceneph04 píše:..::Philip::.. píše:
manželka mi tu říká, že tu škvíru mezi blatníkem a světlem máš vyplnit montážní pěnou, nebo přelepit univerzální stříbrnou páskou a nemusis kupovat naraznik![]()
me se ty puvodni svetla taky moc nelibi, dobrej krok a vypada to supr!
i montazni penu muzes udelat precizne..::Philip::.. píše:
nene..prasarny ne. budu to precizni prace
(pozdravuj zenu a promin, ze jsem volal nevhod)
Ještě, že tohle řešit nemusím a můžu v klidu bastlit. Když to tak vemu, tak jsem ještě nikdy neprodával auto a u S60 to asi nebude jiné.st_Andy píše:facelifting je zuppahorsi to pak bude s vysvetlovanim ze to fakt nebylo z obou stran bouchly a zes "nemusel"
puvodni dily bych si pro pripad nechal v zaloze
faceliftovym naraznikem jak je nahore napsanoDzambor píše:cim chces vyplnit tu medzeru? vyzera to na take kvalitne 2 cm.
proto je dobré si dělat fotodokumentaci a pak ji při prodeji ukázat.st_Andy píše:facelifting je zuppahorsi to pak bude s vysvetlovanim ze to fakt nebylo z obou stran bouchly a zes "nemusel"
puvodni dily bych si pro pripad nechal v zaloze
kedy maju prist?..::Philip::.. píše:cekam na narazniky a svetla
zcela vyjimecne, ale jsem to jaResquator píše:Neparkujes nahodou v Praze na Andelu (Smichov)? Minuly tyden jsem prochazel kolem stribrne V50 se starou maskou a ze zajimavosti jsem se chtel podivat na motorizaci... Pak jsem uvidel nova svetla a pod nimi asi 3cm mezeru. Hned me napadlo, ze to nekdo predelava na facelift
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]