...
Lachtaní edit: Sorry wickey, ale tohle tady opravdu ne-e

L.
no, holt clovece, kto neskoro chodi, sam sebe skodi ...martinopel píše:Nic nevidííím![]()
Viděl jsem jednu takovou poměrně oplácanou na šedivý 850 ranného modelového roku ještě s velkejma světlama... to byla vona?wickey píše:tak panove, koho kamaradka se fotila?![]()
![]()
´
...
Lachtaní edit: Sorry wickey, ale tohle tady opravdu ne-e![]()
L.
old.fashioned píše:na druhou stranu, jak seděla na tý haubně, to bylo asi jediný spojení renaultu a volva, který jsem ochoten akceptovat
Musím říct, že tohle byla naprosta výborná poznámkaold.fashioned píše:na druhou stranu, jak seděla na tý haubně, to bylo asi jediný spojení renaultu a volva, který jsem ochoten akceptovat
Nechutné před 22 hodinouJardaS píše:nechapu proc to admin vymazal, videt prsa na fotce je asi urazlive nebo co
Na tej fotke bolo aj volvo?tnemec píše:Viděl jsem jednu takovou poměrně oplácanou na šedivý 850 ranného modelového roku ještě s velkejma světlama... to byla vona?
To je pravda, díky za to! Kdyby zde totiš takovou dobu neřádila křesťanská civilizace tak možná už 500 let nepoužíváme spalovací motory...atp.deanoli píše:s Viktorem se moc neztotožňuji neb přes všechny výstřelky díky křesťanské civilizaci za to že žijeme tak jak žijeme.
V zásadě nešlo ani tak o tu první fotku (tam by jsem byl ochotný přimhouřit oči), ale ty další co sem postovali jiní...JardaS píše:nechapu proc to admin vymazal, videt prsa na fotce je asi urazlive nebo co
Lachtane máš pravdu , lidská tupost je neobmezenáLachtan píše:V zásadě nešlo ani tak o tu první fotku (tam by jsem byl ochotný přimhouřit oči), ale ty další co sem postovali jiní...JardaS píše:nechapu proc to admin vymazal, videt prsa na fotce je asi urazlive nebo co
A další věc je, že to odporuje platným pravidlům tohoto fóra, které (jelikož to jsou veřejně přístupné stránky) musí zase dodržovat platné zákony tohoto státu.
(problémů je takhle dost, natož si ještě případně přivolávat další - nikdy nikdo neví kdo koho nabonzuje a sviní, blbců a závistivců (kteří principiálně závidí všechno všem a neskutečně je to se.e) je kolem nás bohužel přebytek...)
L.
P.S.: Wickey to ostatně vystihl trefně - svět je postavený na hlavu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé