Zdravim.
Podle čeho poznám, že jde o bushovku?
Sháním díly, konkrétně zadní světlo a zadní nárazník (stačí mi plastová část) a mám už delší dobu problémy díly sehnat. Má někdo představu na koho či kam se obrátit?
Pokud jde o bushovku, budou mi v zadu sedět světla z klasické sedmy?
Za všechny odpovědi předem děkuji a vyjadřuji nehynoucí vděčnost
To, co je na obrazku je podle zadnich lamp pofaceliftova sedmicka - cili nami nazyvana Bushovka. Pokud jde o svetla a narazniky, tyto dily se shaneji opravdu spatne, ale ne ze by se nedaly sehnat vubec. http://saabtuning.cz - tady muzes objednat od Scandixu novy predni i zadni lampy, mozna i ty narazniky. Neni to ale oproti svetlum na klasickou sedmu vubec levna zalezitost. I kdyz je to uz nejaka doba, co jsem ty ceny sledoval.. Posud sam.
Co se tyce vrakovist, narazit na bushovku je velika nahoda. Me se to za celou dobu nepovedlo.. Takze hodne stesti a dej ji do kupy, Bushovky si to zaslouzej .-)
OT: Aaa...majitel objeven!
Jezdím kolem Tvojí Bushovky cestou z Tróje do Kobylis a přišlo mi, že z auta pomalu odpadávají díly!
I možný vandalismus mě napadl...ale koukám, že je vše OK
navel píše:Zdravim.
Podle čeho poznám, že jde o bushovku?
Sháním díly, konkrétně zadní světlo a zadní nárazník (stačí mi plastová část) a mám už delší dobu problémy díly sehnat. Má někdo představu na koho či kam se obrátit?
Pokud jde o bushovku, budou mi v zadu sedět světla z klasické sedmy?
Za všechny odpovědi předem děkuji a vyjadřuji nehynoucí vděčnost
Vše bylo OK do doby, než mi nějaké dobračisko V Holečkový vzalo pravý roh a bez zastevení pokračovalo dále... na druhou stranu, příště si na parkování zvolím širší ulici:)
moc děkuji za rady a podporu
na vrakovišti v plzenci prý bushovku mají, žel bez zadních světel, tedy zkouším doporučené stránky. ceny jsou poněkud vyšší, ale Bushovka si to skutečně zaslouží