A věřím, že se bude líbit

Naprosty luxus! Kraska v paradnim stavu!!! J.Lachtan píše:Protože jste mi asi opravdu dobře drželi palce, tak zde si Vám dovoluji představit jednu postarší krasavici
(neměl bych to říkat, ale její rok narození je 1917 a pochází z Erfurtu)
DěkujiHajcus píše:Naprosty luxus! Kraska v paradnim stavu!!! J.
DíkyPavluňa píše:Lachtan: neni to sice moje parketa,ale na fotkach ji to sekne
No - v tomto stavu nebyla, již dostala léčebnou kůru a další jí ještě čekároon_cz píše:tak to je naprosta nadhera a podle fotek vypada v perfektnim stavu.
gratuluju ke koupi, at ti dela radost
lopatku dufam cinskuRoger píše:Me nekdy misto zbrane staci i to auto a patricny manevr...
Jinak jakozto mirumilovnik vozim slzak a peprak, teleskop, macetu, sekyrku, polni lopatku a poradny nuz.
Same chladne zbrane. Lopatku mam ACR, cinska je ale uz na ceste...lucki píše:lopatku dufam cinskuRoger píše:Me nekdy misto zbrane staci i to auto a patricny manevr...
Jinak jakozto mirumilovnik vozim slzak a peprak, teleskop, macetu, sekyrku, polni lopatku a poradny nuz.
Lachtane, to je ale krasna Parabella, kdyz rusaci nebo i americani na konci II. svetove okradali nemecke dustojniky, sli prave po techto pistolich a nebo tech jejich dykach.Lachtan píše:Protože jste mi asi opravdu dobře drželi palce, tak zde si Vám dovoluji představit jednu postarší krasavici
(neměl bych to říkat, ale její rok narození je 1917 a pochází z Erfurtu)
Ted pasu po tomhle:Lachtan píše:Dýka by se také nějaká našla
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé