volvo S60 2,4 D zase budíky uvítám jakoukoli radu

Kulaté velké předokolky/AWD
  • Autor
  • Zpráva
ada666

Příspěvek od ada666 »

Zdravím všechny,potřebuji nutně vyřešit opravu budíků přístrojové desky-umřela,jedna oprava proběhla a to fungovali cca 3 týdny za 1000 kč . Poradí někdo?? Díky.

Lukaso
Vůz: S60

Příspěvek od Lukaso »

reklamuj to s tím, že se ten zlobivej chip musí vyndat a očistit od starýho cínu (?)....

ada666

Příspěvek od ada666 »

Lukaso píše:reklamuj to s tím, že se ten zlobivej chip musí vyndat a očistit od starýho cínu (?)....
No tak to nepůjde,dělali to bez záruky,ale dik.

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

to chápu na druhou stranu, věřím že to dělali bez záruky toho že tento zákrok pomůže, ne bez záruky že to udělají oni blbě :D

ada666

Příspěvek od ada666 »

Lukaso píše:to chápu na druhou stranu, věřím že to dělali bez záruky toho že tento zákrok pomůže, ne bez záruky že to udělají oni blbě :D
Já bych klidně koupil jiný,samosebou že ne nový to se mi zatím nechce. Jenže kde??? U nás je jen jedno vrakoviště na Volva ve Cvikově a ten mi tvrdí že musí ty budíky být ůplně ze stejnýma číslama co na nich je ten štítek. A podle něj žádný nemá.

eLzyx
Vůz: TeslaS85D,Volvo S60 2.4T,V70 2.4,850T-5R

Příspěvek od eLzyx »

neopravovuje tyhle budíky Dural8?
je: Millennium Falcon Tesla model S 85D 2015, Solid White; andělíček můj strážníček S60 2.4T 147kW 2001, Maya Yellow; Strup 850 T5R 7 místné kombi 177kW 1994, Cream Yellow (schovaná pod Stone Black); Weisser Riese - bílý obr V70 2.4i 103kW 2001, Polar White; lehárošwágen VW T2b 1.6 37,5kW 1973, Kansas Beige/Pastel White
bylo: S80 se zadřenou 2.5T avtomat AWD 2004; Volvo C70 T5 (B5234T3) 1999

zorg1

Příspěvek od zorg1 »

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

hele uplně stejný číslo ne ale myslím 3 poslední...hele tři možnosti:

1) dej jim to ať to předělají, protože mě to ze začátku taky nešlo, když se vyndal starej cín očistilo se to a napájelo tak bylo vše OK

2) jak píše elzyx, zkus uživatele Dural8, ten to pájel i mě a několika dalším lidem takže v tom už umí chodit

3) shodou okolností brácha má vrakoviště http://www.audivolvo.cz má tam docela dost budíků co jsem viděl, tak mu zkus zavolat a kdybyste našli tak ti to snad pošle na dobírku

L

ada666

Příspěvek od ada666 »

eLzyx píše:neopravovuje tyhle budíky Dural8?
No už jsem to tady četl,tak jsem mu napsal a uvidíme. Mám jed na dovču Do černý hory cca 2000 km jedna cesta a bez budíků se mi nechce.

ada666

Příspěvek od ada666 »

Lukaso píše:hele uplně stejný číslo ne ale myslím 3 poslední...hele tři možnosti:

1) dej jim to ať to předělají, protože mě to ze začátku taky nešlo, když se vyndal starej cín očistilo se to a napájelo tak bylo vše OK

2) jak píše elzyx, zkus uživatele Dural8, ten to pájel i mě a několika dalším lidem takže v tom už umí chodit

3) shodou okolností brácha má vrakoviště http://www.audivolvo.cz má tam docela dost budíků co jsem viděl, tak mu zkus zavolat a kdybyste našli tak ti to snad pošle na dobírku

L
Tak to jsem taky našel,je to v praze ,opsal jsem číslo tak tam brnknu zítra. Tam by se to dalo rovnou i vyzkoušet jestli budou makat i s jiným číslem. Ceny asi nevíš?? Ale moc dík.

jarek.krizan
Servisman
Vůz: S80, 2,4

Příspěvek od jarek.krizan »

Budíky taky řešíme, ale myslím, že to máš k nám dost z ruky.

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

ada666 píše:Tak to jsem taky našel,je to v praze ,opsal jsem číslo tak tam brnknu zítra. Tam by se to dalo rovnou i vyzkoušet jestli budou makat i s jiným číslem. Ceny asi nevíš?? Ale moc dík.
no hele to není tak uplně jistý, někdy ikdyž ty budíky jsou správný tak se musí nejdřív nechat na diagnostice spárovat...nicméně když najdete stejný číslo...říkal že za ně chce 3000, tož si to rozmysli :)

ada666

Příspěvek od ada666 »

Lukaso píše:
ada666 píše:Tak to jsem taky našel,je to v praze ,opsal jsem číslo tak tam brnknu zítra. Tam by se to dalo rovnou i vyzkoušet jestli budou makat i s jiným číslem. Ceny asi nevíš?? Ale moc dík.
no hele to není tak uplně jistý, někdy ikdyž ty budíky jsou správný tak se musí nejdřív nechat na diagnostice spárovat...nicméně když najdete stejný číslo...říkal že za ně chce 3000, tož si to rozmysli :)
Peníze neřeším,řeším to aby to fungovalo. Ta moje doma když řeknu že nikam nejedu tak řinčí vždyt to znáš. Prostě jen potřebuju aby to fungovalo,a stím sladěním se mi to nějak nezdá nic důležitýho v nich není auto jezdí i bez nich.To třeba škodovka a vůbec koncern tam má immo a to je pak hrůůza ,taky to mám za sebou když mi vrátily ukradený napůl rozebraný audi a to pak byl mazec.

Lukaso

Příspěvek od Lukaso »

ada666 píše:Peníze neřeším,řeším to aby to fungovalo. Ta moje doma když řeknu že nikam nejedu tak řinčí vždyt to znáš. Prostě jen potřebuju aby to fungovalo,a stím sladěním se mi to nějak nezdá nic důležitýho v nich není auto jezdí i bez nich.To třeba škodovka a vůbec koncern tam má immo a to je pak hrůůza ,taky to mám za sebou když mi vrátily ukradený napůl rozebraný audi a to pak byl mazec.
no tak jestli neřešíš peníze tak autorizák kolik to bylo? 25 bez DPH? :wink: :D :lol: ty ti budou fungovat na 100% :D

mno je to volvo, tady jede všechno po sběrnici, takže se může stát že to auto ty budíky prostě neuvidí...ano auto bez nich jezdí, ale můžeš mít 100% funkční budíky které ti na 100% nebudou fungovat dokud tomu autu někdo nevysvětlí že tam patří...na druhou stranu jsem už viděl, že fungovaly budíky z benzínu na dieslový S60 což si prostě nedokážu vysvětlit :%) :unknown:

jinak pokud si ty budíky vyndal a jezdil s tím tak ti to hodí chybu bagů, takže ti nejspíše momentálně nefungují :wink:

ada666

Příspěvek od ada666 »

Lukaso píše:
ada666 píše:Peníze neřeším,řeším to aby to fungovalo. Ta moje doma když řeknu že nikam nejedu tak řinčí vždyt to znáš. Prostě jen potřebuju aby to fungovalo,a stím sladěním se mi to nějak nezdá nic důležitýho v nich není auto jezdí i bez nich.To třeba škodovka a vůbec koncern tam má immo a to je pak hrůůza ,taky to mám za sebou když mi vrátily ukradený napůl rozebraný audi a to pak byl mazec.
no tak jestli neřešíš peníze tak autorizák kolik to bylo? 25 bez DPH? :wink: :D :lol: ty ti budou fungovat na 100% :D

mno je to volvo, tady jede všechno po sběrnici, takže se může stát že to auto ty budíky prostě neuvidí...ano auto bez nich jezdí, ale můžeš mít 100% funkční budíky které ti na 100% nebudou fungovat dokud tomu autu někdo nevysvětlí že tam patří...na druhou stranu jsem už viděl, že fungovaly budíky z benzínu na dieslový S60 což si prostě nedokážu vysvětlit :%) :unknown:

jinak pokud si ty budíky vyndal a jezdil s tím tak ti to hodí chybu bagů, takže ti nejspíše momentálně nefungují :wink:
Měl jsem na mysli normální peníze bud za starší nebo opravu, za nový to dám až už nebude zbytí a stejně se budu kroutit. Radši nemyslet :good:

Dural8
Vůz: V60

Příspěvek od Dural8 »

Odpovězeno na SZ.

Zpět na „S60, V / XC70 II (-07), S80 (-06), XC90“