Samozřejmě nemůžu zapomenout na X-Tunera , ten to má jenom kousek , tak jsme sním počítali , jak si přál

Jasně, začínám šetřit na patrony.hobous píše:Příště to uděláme troch větší a delší i s nějakou grilovačkou. Co Vy na to?
Jen to bude trochu možné , tak jsem tam , bylo to suprHonza píše:Jasně, začínám šetřit na patrony.hobous píše:Příště to uděláme troch větší a delší i s nějakou grilovačkou. Co Vy na to?
Ajaj , omlouvám se , zapoměl jsem to napsat , ale nebyli finance na dojezdné , aspoň co jsem viděl ty částky ale zapoměl jsem napsat , do Kolína to sice mám relativně kousek no ale zrovna nebylo jak financovatPLJARDA píše:Chci poděkovat za perfektní malý srázek Hobousovi, Mišutkovi,Honzovi a Lachtanovi, díky za supr sobotu
![]()
![]()
a už se těším na další setkání
![]()
![]()
.
Samozřejmě nemůžu zapomenout na X-Tunera , ten to má jenom kousek , tak jsme sním počítali , jak si přál![]()
Myslím, že výše dojezdného byla ke vší spokojenosti . Kdyby jsi dorazil, mohlo být menší. Příště.X-Tuner píše:Ajaj , omlouvám se , zapoměl jsem to napsat , ale nebyli finance na dojezdné , aspoň co jsem viděl ty částky ale zapoměl jsem napsat , do Kolína to sice mám relativně kousek no ale zrovna nebylo jak financovatPLJARDA píše:Chci poděkovat za perfektní malý srázek Hobousovi, Mišutkovi,Honzovi a Lachtanovi, díky za supr sobotu
![]()
![]()
a už se těším na další setkání
![]()
![]()
.
Samozřejmě nemůžu zapomenout na X-Tunera , ten to má jenom kousek , tak jsme sním počítali , jak si přál![]()
snad jindy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé