Za 14 dní mi končí... tak sonduju, jestli jsou ceny za ní podobný nebo ne
to jo. ale je to škoda peněz. zase se platí nějaká stovečka. radši to mít všechno v pořádku.Harry píše:a když už něco najdou, opravíš a přijedeš na opakovanou.
vše mám v oukeji... jen jsem včera zjistil, že mi končí až 11.8., tak jsem jí o měsíc odložildoktor píše:Dej si pozor i na blbosti. Musíš mít základní výbavu, i žárovky a pojistky. Zkoušejí třeba i funčnost pásů a podsvícení tlačítek - alespoň u mně to tak bylo.
Kromě zmiňovaného dále i geometrii a kontrolují souhlas pneu a rozměrů kol.
zrejme teda geometria... alebo casto vozis svokru.hayney píše:právě. taky se mi to nezdá. ale je to tak, že mám pravou stranu (hranu) více sjetou, jak na předku tak na zadku
Přesně tenhle problém řeším teď taky. Přední i zadní na pravé straně sjeté z venku. Už jsem byl i na STK, aby mi zkoukli vůle jestli tam není něco špatnýho a nic nenašli. Navíc mi auto poslední dobou začalo táhnout doprava. Zítra jedu na geometrii tak pak dám info.hayney píše:právě. taky se mi to nezdá. ale je to tak, že mám pravou stranu (hranu) více sjetou, jak na předku tak na zadku
Njn, holt si to takhle na ministerstvu vymysleli, tak by se to tak mělo dělat. No motor je na to stavěný a když se o něj bojíš tak se dají emise koupit.Ivo108 píše:Mě u STK (nebo emisí) strašně štve a bolí jak tam to auto brutálně túrují ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé