Opravdu mám na mysli mou pí. ředitelkudoktor píše:myslíš Janinu ? Proč to nenapíšeš rovnou ?
Nevěřímjojo píše:Neuvěříte mi, ale já tenhle kousek potkal v Ruzyni u OBI na parkovišti. Brousil jsem okolo jako mlsnej pes, ale nechtěl jsem obtěžovat.
Podle mě pravej důvod proč si neobtěžoval byl, že neumíš švýcarsky, ne to že jsi nechtěljojo píše:Neuvěříte mi, ale já tenhle kousek potkal v Ruzyni u OBI na parkovišti. Brousil jsem okolo jako mlsnej pes, ale nechtěl jsem obtěžovat.
no to je právě vono že neumí švýcarsky ale když bude umět švícarsky tak se dohovoří všudedali píše:Podle mě pravej důvod proč si neobtěžoval byl, že neumíš švýcarsky, ne to že jsi nechtěljojo píše:Neuvěříte mi, ale já tenhle kousek potkal v Ruzyni u OBI na parkovišti. Brousil jsem okolo jako mlsnej pes, ale nechtěl jsem obtěžovat.
Protože jsi strašně komunikativnímarra píše:no vidiš a ja si s nim dal a dilně kafe než jsem mu přivařil vyfuk a pokecali o jeho auti
a taky protože jsem mu marru doporučil,na ten vejfuk,švícara jednohoLukášM píše:Protože jsi strašně komunikativnímarra píše:no vidiš a ja si s nim dal a dilně kafe než jsem mu přivařil vyfuk a pokecali o jeho autiA bez výfuku nemohl odjet
kterýmu slovu v následující větě nerozumíš?jojo píše:Sem nevěděl že Mára umí francouzsky...
neuman zdenek píše: jo a jen tak pro zajmavost majitel je čech žijící tam,tak že jsme v klidu pokecali a je členem švícarského volvoklubu
I skladník ve šroubárně může přečísti Vergilia v originále...DejFe píše:To jen ty se bifluješ hantýrky které nikdo negomá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé