Peťo buď tak laskav a zkus http://www.volvok(c)lub.** , tady nám to tak nějak stačilo...Peťo píše:Mne nevadí pokašlaných 50Kč ale ide o princíp a tzv. zmrdské chovanie. Buď to spravím pretože chcem=bezplatne, alebo to nerobím. A vo, vo tom to je. Inak stále tu nebola zodpovedaná otázka, či je to zákonné a prejde to normálnou STK. Ak ste toto nepochopili tak mi je to ľúto. Nemám rád tento štýl zarábania na iných.
Irónia je neslušná a zakázaná? (Nájdi mi jediný neslušný príspevok) Áno je to ako písať recenziu o Volve XY a nikdy v ňom nesedieť.Ing.Magor píše:Problém je, že dost tvých příspěvků má ke slušnosti velmi dalekoKdyž zrovna nejsou urážlivé, tak jsou pro změnu ironické
Si si istý? Vážne ma to zaujalo, lebo to technicky je veľmi pekné, preto som si reálne zisťoval ako je to s legálnosťou. Keby som si to kupoval, kúpim si to sám.Lukaso píše:Hele Peťo pokud to nechceš tak si to nekupuj, ani od nich ani od Hayneyho s mega příplatkem a ušetři nás těchto vstupů...neviděl jsem jediný náznak že by sis to chtěl koupit a neustále tu soudíš cenu/příplatky a legálnost...my to víme, pochopili jsme to, děkujeme ti
Zamysli sa načo by som sa o to zaujímal??? Ak si to myslíš tak mi je Ťa ľúto. Predstava, že ma nezastavia policajti pretože ich nezaujme na prvý pohľad toto denné svietenie je naivná. Skús prežiť nejakú ťažšiu nehodu kde Ti budú kontrolovať následne aj rodný list auta. A potom sa vláč po súdoch kvôli technickej nespôsobilosti Tvojho majstrovského auta.Lukaso píše:jsem si jistýa jestli si myslíš že si teď řeknu ááá on to možná přeci jen chce jestli já mu nekřivdím, tak se neboj nevěřím ti ani slovo. Pod "nelegálností" hledáš jakousi rádoby objektivní záminku proč si to jako nekoupit...
![]()
jinak já ti nevím, ale když budu mít v kufru 4 náhradní kola s pneumatikama co nejsou v TP tak mě taky z TK nevyhodí...ty tam přijedeš se zapnutými fungujícími potkávačkami a víc je zajímat nemusí a nebude...99% policistů nemá šajna jestli to je dodělaný nebo originální nebo homologizovaný a to zbylý 1 % podle mě nemá kompetenci soudit jestli to auto splňuje nebo nesplňuje technické požadavky...jak si sám psal, denní z hypernovy má homologizaci, zřejmě jde jen o kus papíru...myslím, že řešíš nesmysly
hayney píše:a ty blinkry jak mu do toho taky svítěj. to taky není k zahození, myslim, že tohle by taky šlo udělat v rámci jedný krabičky
Má pravdu ten chlapecDural8 píše:Na svítící blinkry bych chtěl upozornit z pozice majitele origo emeriky, která má místo EU bíle svítících parkovaček oranžové a navíc v blinkrech. Zároveň auto blikající vzadu červeně.
Ač se to nezdá, pánové, je to moc pěkná věc, ale policajti po tom jdou jako slepice po flusu, zrovna teď aktuálně TUV totiž vyhlásila boj těmto dotahovaným amerikám ( asi netřeba dodávat kdo za tím stojí ).
Takže přisvětlené blinkry jsou v dnešní době hodně velký problém a i když pomineme legálnost/nelegálnost tohoto, cajti si toho všímají a pokutují ( klidně se zeptejte na technických, na usa fórech sice pár lidí potkalo, že o nařízení kontrolovat a nepouštět oranž. parkovačky nevědí, na většině to ale vědí a vyhazujou za to ).
Neviem ako u Vás ale v SR je kompetentý odobrať TP a zadržať vodičské oprávnenie pri podozrení, že auto nespĺňa STK. Podozrenie je široký pojem a nemusí nič dokazovaťLukaso píše:Bez ohledu na předchozí debatu...
Policista je kompetentní k posouzení technického stavu vozidla??
Ano, proto ti může dát pokutu za sjeté pneu, za zrezlé paraboly světel, za namontované přídavné budíky bránějící ve výhledu z vozidla, za zatmavená světla atd.Lukaso píše:Bez ohledu na předchozí debatu...
Policista je kompetentní k posouzení technického stavu vozidla??
Mě kontrolovali na STK jestli je homologované LED světlo co mám na Ducati, kouknul na E-čko a pak ještě na internet, kde našel, že homologaci máIng.Magor píše:Hele, a jak je to když si dám na auto ty homologovaný led světla např.? To pak na STK musim vozit nějakej canc papíru, kde je naspáno, že maj homolagaci? Protože co jsem pochopil, tak se tahle úprava do techničáku nepíše.
Uživatelé procházející toto fórum: Ondrej92