Tak tohle vidím prvníkrát a to jenom na fotceVanThomas píše:se přiznejte, kdo byl včera nakupovat v Průhonicích?![]()

Tak tohle vidím prvníkrát a to jenom na fotceVanThomas píše:se přiznejte, kdo byl včera nakupovat v Průhonicích?![]()
XC90 a XC60 to už ani nezkoušímL4W píše:Ja zkousim zdravit vsechny volvisty, ale u majitelu XC90 mam zarucene nejchladnejsi odezvu...
hayney píše:mám ted na kontě brunetku v nový C70. Na hlavní v Dubí
Nenaučíš. Má XC90...raolsa píše:Každý den potkávám XC 90 řízené paničkou. Každý den ji zdravím, ale ještě se odpovídat nenaučila.Ale já ji to naučím.
nic ve zlem, ale ja uz taky zjistuju, ze XC90 nema cenu zdravityardaz píše:????vcar píše:Nenaučíš. Má XC90...
souhlasim, stejne tak nema moc smysl zdravit majitele novych volv (08 a dal), presne proto, ze si je vetsinou nekupujou fandove znacky...Lukaso píše:Proč se prostě nemůžete přenést přes to, že XC90 si převážně kupují lidé co chtějí komfortní bezpečné SUV a ne jen fanatici do volva???!!!![]()
Když si od někoho půjčíte passata tak taky zdravíte všechny passaty bo co??
P.S.: přijde mi, že se tu nese v duchu, že kdo má XC90 a nezdraví je namachrovanej idiot co si velkým autem léči ego...
Špatně. Je to pouze tak, že kdo má XC90, tak prostě nezdraví.Lukaso píše:P.S.: přijde mi, že se tu nese v duchu, že kdo má XC90 a nezdraví je namachrovanej idiot co si velkým autem léči ego...
To se dá pochopit , ale i já jsem zjistil že XC90tkaři nezdravěji , ale jen tak mě napadlo , že ti , co mají XC90 a přesto jsou na Volvoklubu , by si mohly nechat udělat třeba nějakou "samolepku" nebo spíš stínítko na čelní sklo s nápisem "Volvoklub ČR"yardaz píše:
Jako namachrovaný idiot se necítím, chtěl jsem fakt bezpečné auto, taky trochu SUV, toť vše. Nejsem volvofanatik ale každého volvistu rád pozdravím
Nemůžu říct nic jinýho než souhlassydney29 píše:Zdravím, když zrovna nesleduji comp na palubě, pár zdravení proběhlo úspěšně, většinou stejný model, či starší, nebo podobný XC 70, i nový. Jinak 480 - tky bych zdravil rád, ale nejezdí u nás, XC90 občas. Je to uspěchaná, hektická doba. Je to na každém z nás, jak se k tomu kdo postaví, každý jsme z jiného "těsta". Co mě těší víc je, když člověk jede někam dál a zdravíme se už z dálky, to je fajn pocit. Na cestách se lidi chovají jako čuňata, a tak je každá taková chvilka více než příjemná, že si člověk uvědomí, že nemá jen auto, ale že je to srdeční záležitost, něco víc, co člověk má, v čem jede. Hold filosofie. Tak, jak se dříve zdravili majitelé Tatrovek, i když jich jezdilo mnohem méně, vůči dnešní době a ucpaným tepnám, nepřeberných značek. Všem majitelům této značky přeji mnoho šťastných kilometrů, pocitu, že řídí opravu auto, které má své osobité kouzlo, aby se pozastavili a zapřemýšleli nad tím, že život není jen spěch a shon za něčím a občas tu svou packu na volantu alespoň zvedli. Vždyť Volvo se dá řídit i jednou rukou
Zkus to , za zkoušku nic nedášyardaz píše:
Jsem pro, na Passatu jsem měl taky samolepku VW clubu..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé