neuman zdenek píše:Díky všem za to že jste všichni dorazili i přes hnusné počasí,všem moc děkuji za velkou pomoc při průběhu akce a proboha kde je těch sto lidí co tam bylo s fotákama?

Tak nejprve poděkování za skvělý sraz a zábavu a stravování a napájení a .....

A patří to fšem, kteří se tam o nás tak sqvěle starali, zejména ovšem Janě a Zdendovi. Máte oba náš obdiv za to, jak perfektně a profesionálně jste se svého nelehkého úkolu zhostili. Až když se v myšlenkách vracím na místo činu, postupně mi dochází, co se za takovým "minisrazem" skrývá práce a zajišťování, aby všechno klaplo v plánovaném čase a rozsahu.
Když jsem dnes v práci vyprávěl o doprovodném programu, nechtěl mi nikdo věřit, že si nevymýšlím a že jsme to všechno v sobotu zažili.
Co je hnusný počasí jsme zjistili hned, jak jsme dorazili za Vyškov - šedivá plotna a chčije a chčije ....
Fotek máme celkem málo (asi 250 kousků), takže to bude chviličku trvat, než sem Spaceman něco nahodí. Je dnes doma, tak doufám, že na tom maká. Jinak se v dohledné době určitě objeví větší počet fotek na našem webu - viz adresa v podpisu dole.
P.S. Zásilka byla v pořádku předána pekelníkovi a zíral, kolik že krabiček jsme mu před domečkem z auta vyloupli.