Kazdopadne ten smrad je opravdu dost intezivni a neprijemnej

Predem diky vsem za kazdou radu

kwiko píše:Mr.Hitler by ma radost![]()
Vo ventilovom rozvode vyfukove splodiny nemaju co robit, znecistovali by olej. odvetranie klukovej skrine byva riesene este pred turbom (aby sa vypary nasavali). Zaparkuj pozdlzne na vysoky obrubnik. zapchaj vyfuk a vlez pod auto a budes mudrejsi. Ked si slepi, zapal si cigaretu.
Lovu zdar
jj s podobnou cenou pocitam..::Philip::.. píše:![]()
jedna podlozka stoji 85,-Kc v AutoHase. zitra si jdu pro 4 (mam je objednane tyden, at je klid)
Myslim,ze nee..::Philip::.. píše:taky uz ti huli turbina
Sajrajt od ty nafty co mi tece ze vstriku..::Philip::.. píše:taky uz ti huli turbina
Kup si benzinakaPavluňa píše: btw:v aute uz to nesmrdi,ale zase nejede
Dobra rada nad zlatoL4W píše:Kup si benzinaka
pichni to na diagnostiku a nech zkusmo prekodovat vstriky. podle mne je mas prohozene a dela to neplechu.Pavluňa píše:Tak jsem nechal vsechny vstriky pretesnit a protoze auto nejelo,tak jak melo jsou i vycisteny ultrazvukem,ale motor se ted daleko vic chveje je hlucnejsi,turbo zabira az okolo 2,4K rpm a nikdo nevi proc![]()
![]()
Ikdyz turbo zabira az ve vyssich otackach vykon bych tipoval cca na 70%![]()
btw:v aute uz to nesmrdi,ale zase nejede
Vstriky jsou udajne serizene,ale jeste se na to zeptam..::Philip::.. píše:pichni to na diagnostiku a nech zkusmo prekodovat vstriky. podle mne je mas prohozene a dela to neplechu.
Uz jsem o tom taky uvazoval,ale sam to asi posoudit nemuzudali píše:To jsem zvědavej, co na tebe vykoukne. Tipoval bych možná propálenej píst od kapající nafty. Až to dáš do kupy po mechanický stránce, možná bys měl trochu rozhodit sítě, jestli závada nemůže souviset s kvalitou softwarový úpravy, kterou máš na autě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé