Určitě jste si všimli, že v brzké době bude povinné přidání biopaliva do benzínu i nafty, resp. zvýšení podílu složky o pár procent, kdy u naftového motoru to bude nevýrazně více něž-li u benzínu. To se zase vyčinila jedna malá politická strana(všem je asi jasné, která

). Ale o to tady nejde. Díky tomu, že lezeme do zade... Bruselu ačkoliv plán 10% podílu biopaliv v pohonných hmotách byl EU stanoven až na rok 2020, tak my už jsme v tuto chvíli někde na 40% splnitelného plánu a tudíž už si připlácíme nyní a v tomto ohledu již předbíháme ostatní evropské země. V tuto chvíli jde o několik desetihaléřů navíc u nafty i více, ono se to zdražení mělo promítat do ceny paliv u tuzemských prodejců již v dubnu, otázka ale zůstává, jako to ve skutečnosti je, protože včera ve zprávách hlásili, že se teprve toto přidávání plánuje v horizontu měsíce. Docela mně děsí ceny benzínu, protože včera jsem jel v Praze po jižní spojce, kde se 95 v klídečku prodává za 33.70,-Kč/litr ale také na výpadovce z Prahy, kde se litr 95 prodává za 31.20,-Kč. Takže rozíly jsou patrné, ale je teprve duben, tak by mně zajímalo kolik bude stát benzín v červenci a srpnu??? Hrůza. Ale dotaz směřoval jinam........
.....chci se zetpat jestli náhodou někdo neví, jaký bude mít toto míchání vliv na starší motory??? Protože o tomto jsem se nikde nedočetl vyjma toho, že jsem se dozvěděl, že lidé z petrolejářského průmyslu se odkazují na určitou skladovatelnost, protože pohonné hmoty s 5% přidanými biopalivy by se měly upotřebit do tří měsíců!!! A navíc pokud by někdo plánoval například odstavit auto na zimu či v případě poruchy, pak je třeba nádrž pro jistotu vyprázdnit. Takže zase úplně nezávadné to asi nebude, ale má někdo více informací týkající se této problematiky???
David