Pasovalo by to na klasicku V70-ku 1999?
Viem ze je to povodne z R-ka..ale ta maska vypada fakt super a viem si ju kludne predstavit aj na klasickej Tdi

wickey píše:je povodne z XC, nie z erka a na obycajnu V70 pasovat bude.
Jaaaaj...takze je to mriezka z C70 2003???st_Andy píše:ne-e, z eRa urcite neni!sachovnice je z XC70tky (s čb Volvo znakem) nebo pak z C70 '03 je sachovnice s farebnym znackem. "R" znak je pak z S60R/V70R II a objednas ho cez ebay nebo marru
![]()
ja rikal ze kolami to vsecko jenom zacina..
No cenofka zapadonemecka.. (to zas bude kecu)..
st_Andy píše:No cenofka zapadonemecka.. (to zas bude kecu)..Ale za posledni prachy uz asik radsi tu modrou vonavku z CR s najezdem 5400 Km!
interesantni je ze v 99 se v tehle barve ani uprave nedelali, a jelikoz do nej pan nasypal hodne vychytavek vcetne vrtanych zadnich kotoucu, AP brzd, pal. PC, a ne prave levneho radia, vypada to celkem na domaciho mazla..
Ortový píše:A ty si cechoun zijuci v KE, ci si slovacisko pisuci cesky?
doktor píše:ja som zrobil akčný tuning s barvou na hliník a drží to jak origo. Viz galeria.
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=18203&start=25
fotka: flotila 4.jpg
Mírni se, doktor je ModerátorStarchoc píše:Chcel si napisat TUZING nie TUNING![]()
![]()
![]()
element5 píše:Mírni se, doktor je ModerátorStarchoc píše:Chcel si napisat TUZING nie TUNING![]()
![]()
![]()
![]()
doktor píše:To je tuning, lebo mi to přidalo 3,5 koně navrch.
Tak ta Ti tam fakt nepude....zkus napsat Márfimu a nebo Šíbrovi třeba Ti jí prodajíStarchoc píše:Prosim vas...a neviete niekto nahodou ci mi sadne mriezka z VOLVO S 60 02r na V70-ku 1999?
Asi nie ze?
Vypada asi takto:
Diky moc!
skoda, ze takova neni na 850Starchoc píše:100 korun českých alebo 35 EUR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé