Finally I left off das Auto and I'm back for life!
Modří už vědí

Česky by se to dalo říct třeba takhle: Lehký vítr konečně přestal foukat, zas se můžu valit...
To těžko...dali píše:Nevím co je FB? Ale na VW klubu by to určo mělo největší ohlas.
Pokud bys tak neučinil sám, třeba by se tam někdo, kdo by jim to přeložil, rozebral a vysvětlil, našeltnemec píše:To těžko...dali píše:Nevím co je FB? Ale na VW klubu by to určo mělo největší ohlas.
neboli Fu*k BookRoger píše:FB...to bude Facebook neboli Fejsbug
Já se k autu chovám hezkymarra píše:taky znam jedno
JAK SE ZACHOVAŠ K AUTU TAK SE AUTO ZACHOVA K TOBĚ
neboli ksichtbookst_Andy píše: neboli Fu*k Book![]()
Mohutné... upadla klikaLukyKolin píše:A copak bylo s motorem? To prasklé rozvodové kolečko jsem viděl...mělo to nějaké pokračování ?
..no nejdrive by mne zalil studeny pot a pak by mne asi šlehlotnemec píše:... vše jelo jak hodinky a najednou se rozsvítila palubka jak vánoční stromeček, a motor stál... ze sekundy na sekundu přechod od "vše ok" do "nic ok"
Njn... mě bylo tak nějak jasný, že to bude stát mnoho peněz... bral jsem to tak nějak stoicky... ale rád jsem teda nebyl a nejsem...st_Andy píše:..no nejdrive by mne zalil studeny pot a pak by mne asi šlehlotnemec píše:... vše jelo jak hodinky a najednou se rozsvítila palubka jak vánoční stromeček, a motor stál... ze sekundy na sekundu přechod od "vše ok" do "nic ok"
tnemec píše: Mohutné... upadla klikaAle je to evidentně starý problém toho auta... IMHO i důvod, proč ho ta firma, co ho měla přede mnou, prodala... Projevovalo se to tím, že před dvěma lety upadla na straně u převodovky - a zničila převodovku - a taky proč mi neustále padala řemenice. Tentokrát naštěstí klika upadla na druhý straně... a protože klika stojí hafo moc, tak bylo efektivnější vyměnit celý motor
Tak uvidíme, jak to bude jezdit...
Mimochodem, tentokrát sebelikvidace proběhla bez sebemenšího varování... vše jelo jak hodinky a najednou se rozsvítila palubka jak vánoční stromeček, a motor stál... ze sekundy na sekundu přechod od "vše ok" do "nic ok"
Kdyby se to onehdá mělo dotáhnout do konce, tak se nic neopravovalo a auto se rozebralo... přinejlepším... Ono někdy nejlepší řešení nebejvá to nejlepší řešení...marra píše:utrhany šrouby na můstkach, natahany můstky, ohnuta klikovka, axialky v tahu a chyceny ložiska, kdyby se to onehda dotahlo do konce tak se nic takoveho nestane.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé