Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Tak se konečně mohu trochu pochlubit. I když mám autí už od ledna, nebylo počasí a síly na pomazlení. Protože byl lak už trochu "ovadlý", tak jak u 14-ctiletých skoro bezúdržbových plechových miláčků bývá, rozhodl jsem se svěřit se Autodoktorovi.
Tomu se po půldenním makání podařilo vykouzlit vzhled, za jaký se nemusím stydět.
Tímto mu chci ještě jednou poděkovat - DÍKY !!!
Pozn.: Pro šťouraly - ten nárazník má rohy opravdu trochu odřené, ale nad tím nárazníkem je to pouze odraz světla !
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ S80,1999,B5204T4
Bylo-Š110L,Tatra 57B,Mercedes 170,Š-Octavia, Opel Rekord 2.0E s OD,Š-Favorit,760 GLE,1982,B28,960,1996,B6304
nádherný auto,úžasná barva.Gratulace ještě jednou.
na tý kapotě je to promáčklina?To by se dalo lehce opravit.
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
P.S. Jak tak koukam, tak ty automaty zase nejsou tak zapovezeny v CZ.
Kdyz nabidnu nekomu do cech nejake hezke volvo za dobrou cenu, kazdej ma zajem jen do chvile, nez se dostanem k tomu ze je to automat. Tam zajem konci...
už jsem ti to říkal ale ještě jednou,moc ti sluší a pěkně si ji užij, je to opravdu kráska a moc se těším až budem stát vedle sebe asi nemáme konkurenci
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny