Poradte...kde v CR zozeniem nejake seriozne TITANY na V70/1999? alebo nemate niekto skusenosti,kontakty na nejake firmy,jednotlivcov?samozrejme nemusia byt nove,tie vyjdu asi dost draho,ale nejake tie zanovnejsie a tak pod
DIKY MOC !
_________________ The black Volvo V70/Tdi/1999! - bolo uz neni :/ >>> Gallery
Starchoc píše:Poradte...kde v CR zozeniem nejake seriozne TITANY na V70/1999? alebo nemate niekto skusenosti,kontakty na nejake firmy,jednotlivcov?samozrejme nemusia byt nove,tie vyjdu asi dost draho,ale nejake tie zanovnejsie a tak pod
DIKY MOC !
Zkus napsat Wickymu......
_________________ Koupena v T6R 850 T5R za 55tis..Nyní k prodeji v T6R za pouhých 85tis...
Ale to je to , očem mluvím...."Bylo to na prodej, ale už je to pryč" "někde jsem je viděl, ale už jsou prodaný"...
Takže ve finále, jsou skoro k nesehnání....
_________________ Koupena v T6R 850 T5R za 55tis..Nyní k prodeji v T6R za pouhých 85tis...
láďa píše:Ale to je to , očem mluvím...."Bylo to na prodej, ale už je to pryč" "někde jsem je viděl, ale už jsou prodaný"...
láďa píše:Ale to je to , očem mluvím...."Bylo to na prodej, ale už je to pryč" "někde jsem je viděl, ale už jsou prodaný"...
Čeče, já je ani moc nechtěl a sehnal hned
Píšou: Titan Alufelgensatz (=4 Felgen), tak nevím jak si přišel na těch 5 kusů. Cenu hodnotím jako docela dardu, ale zase nový těžko říct jestli seženeš levnějc.
Čeče, já je ani moc nechtěl a sehnal hned
To jo...bo jsem ti je prodával já
dali píše:Píšou: Titan Alufelgensatz (=4 Felgen), tak nevím jak si přišel na těch 5 kusů. Cenu hodnotím jako docela dardu, ale zase nový těžko říct jestli seženeš levnějc.
Ale ved ja nepotrebujem nove,stacia mi aj ojazdene
Starchoc píše:
Ale ved ja nepotrebujem nove,stacia mi aj ojazdene
Tak jako většina normálních lidí Já bych to za ně taky nedal, ani kdyby jich za ty peníze bylo pět . Jen je blbý že ty slušný jetý za adekvátní cenu jsou podstatně hůř k sehnání.