Ta věc na obrázku je mi nějaká povědomá... Jestli se nepletu, tak jsme se o ní nedávno přetahovali na ebaydali píše:Hele co mám![]()

Ta věc na obrázku je mi nějaká povědomá... Jestli se nepletu, tak jsme se o ní nedávno přetahovali na ebaydali píše:Hele co mám![]()
Co je na těch svodech tak zajímavého, že jste se o ně přetahovali???element5 píše:Ta věc na obrázku je mi nějaká povědomá... Jestli se nepletu, tak jsme se o ní nedávno přetahovali na ebaydali píše:Hele co mám![]()
NN, nepřetahovali, tahle věc je z německýho ebaye a koupená sofort kaufemelement5 píše: Ta věc na obrázku je mi nějaká povědomá... Jestli se nepletu, tak jsme se o ní nedávno přetahovali na ebay
Jsou líp poskládaný = lepší proudění, menší špunt, nižší EGT (teplota výfukových plynů), za což ti turbo poděkuje, zvlášť když tomu dáváš. Kromě toho nejsou tak náchylný k praskání.láďa píše:Co je na těch svodech tak zajímavého, že jste se o ně přetahovali???
Jak moc je nedostupný a nákladný takhle ošklivý odlitek?dali píše:NN, nepřetahovali, tahle věc je z německýho ebaye a koupená sofort kaufemelement5 píše: Ta věc na obrázku je mi nějaká povědomá... Jestli se nepletu, tak jsme se o ní nedávno přetahovali na ebay
Jsou líp poskládaný = lepší proudění, menší špunt, nižší EGT (teplota výfukových plynů), za což ti turbo poděkuje, zvlášť když tomu dáváš. Kromě toho nejsou tak náchylný k praskání.láďa píše:Co je na těch svodech tak zajímavého, že jste se o ně přetahovali???
Náš milej výrobce si za něj účtuje 14112 Kč. Takže roztop výheň, á 3000 Kč ti za to lidi budou rvát ruceLukášM píše: Jak moc je nedostupný a nákladný takhle ošklivý odlitek?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé