Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Ing.Magor píše:A nebo tu zkus nějak sbastlit...podle mě by stačilo přehodit pár kontaktů aby bylo řazení jak u BMW
TOTO je napad dna!!!!
Vypisujem vyberove rizeni!
Ponuky cez SZ
Jako vim, zní to trochu šíleně, ale teoreticky by to opravdu zase takový problém být neměl....možná Chtělo by to vyjádření někoho kdo už se v geartronicu hrabal
_________________ Octavia SCOUT TDI, MY2011, Fabia II HB 1,4TDI (51kW - chip na 67kW) MY2007 a Aprilia ETV 1000 Caponord MY 2003 Bylo: modrá V70R II, 300 koní, AWD, 6ti st. manuál, r.v. 2003, LPG Prins VSI
Ing.Magor píše:
Jako vim, zní to trochu šíleně, ale teoreticky by to opravdu zase takový problém být neměl....možná Chtělo by to vyjádření někoho kdo už se v geartronicu hrabal
Keby sa niekto taky nasiel bolo by super! A vobec si nerobim prdel,
fakt mi to opacne radenie vadi jak svin ...
_________________ VOLVO S60R AWD | 2006 | B5254T4 | TF-80SC | Magic Blue Metalic Chcete výrazne znížiť spotrebu paliva? Máme riešenie pre diesel i benzín.
Jozo píše:
Keby sa niekto taky nasiel bolo by super! A vobec si nerobim prdel,
fakt mi to opacne radenie vadi jak svin ...
Tak doufám, že je to technicky možné, když už mi dalo takovou práci ten zlepšovák vymyslet
Btw mám nápad č.2: nabastlit řazení na volant, respektive sehnat volant automobilky která to dělá, myslim že by bylo cool mít ve volvu volant třeba se 4ma kruhy
_________________ Octavia SCOUT TDI, MY2011, Fabia II HB 1,4TDI (51kW - chip na 67kW) MY2007 a Aprilia ETV 1000 Caponord MY 2003 Bylo: modrá V70R II, 300 koní, AWD, 6ti st. manuál, r.v. 2003, LPG Prins VSI
Jozo píše:
Btw mám nápad č.2: nabastlit řazení na volant, respektive sehnat volant automobilky která to dělá, myslim že by bylo cool mít ve volvu volant třeba se 4ma kruhy
Sakra Ing., ze sa tebe kazdu noc sniva o RS6-ke f kombajnu
No ak radenie pod volantom tak len v M5
Ja zostavam u S60R, furt je to vozenie zadarmo oproti vyssie uvedenym klenotom
_________________ VOLVO S60R AWD | 2006 | B5254T4 | TF-80SC | Magic Blue Metalic Chcete výrazne znížiť spotrebu paliva? Máme riešenie pre diesel i benzín.
Jozo píše:
Sakra Ing., ze sa tebe kazdu noc sniva o RS6-ke f kombajnu
No ak radenie pod volantom tak len v M5
Ja zostavam u S60R, furt je to vozenie zadarmo oproti vyssie uvedenym klenotom
Audi mě napadlo, protože ho máme doma s tim řazením ale u naftáka je to stejně o ničem
Jinak když už, tak taky M5 jasná volba
O ulici dál má soused dvě ty nový RS6 a ten zvuk co se z auta line když nám projede pod okny je největší slast
no jedine tak.. inak jozo zajtra budem v kosiciach, tak ak by si nemal poobede co robit, mozeme dat mini R zraz - a andym sa stretavam urcite. ked tak volaj 0948850888
_________________ '01 C70 T5 cabrio - B5234T3, M56LK 176 kW #601 - signal red /// '06 V70 D5 AWD - D5244T4, M66 AWD 136 kW #459 - dawn blue pearl /// '06 S60 D5 - D5244T4, M66 136 kW #459 - dawn blue pearl '08 XC90 V8 AWD Sport - B8444S, AWTF-80 SC 232 kW #612 - passion red /// '03 S60 T5 - B5234T3, AW55-50SN 184 kW #449 - mistral green metallic ex: '84 760 GLE TD; '90 940 GLE; '96 850 2.5 20V; '91 440 1.8 K; '98 V70 R AWD; '97 850 R; '00 V70 R AWD, '87 740 GL, '97 850 GLE, '04 S60 R AWD, '98 V70 XC AWD Cross Country, '99 V70 XC AWD Cross Country, '99 S70 2.5 20V, '00 V70 XC AWD Cross Country, '04 XC90 2,5T AWD
wickey píše:no jedine tak.. inak jozo zajtra budem v kosiciach, tak ak by si nemal poobede co robit, mozeme dat mini R zraz - a andym sa stretavam urcite. ked tak volaj 0948850888
Jupiiii - miniR zraz v Kosiciach, sa pose... poslal som ti SZ
Jedna sedan, druhá kombi. Jedna na pracovní schůzky, druhá na rodinou dovolenou ne Jinak osobně mi to taky přijde blbost, já být na jeho místě tak si místo jedný koupim pořádnýho sporťáka a ne takovýho oturbenýho kytovce
Ještě to nemám...ale co jsem zaslechl od Jiřičky tak dobastlit to jde, ale je trochu problém s těmi diodami, které ty budíky osvěcují,snad nejdou zapojit....
_________________ Koupena v T6R 850 T5R za 55tis..Nyní k prodeji v T6R za pouhých 85tis...
láďa píše:
Ještě to nemám...ale co jsem zaslechl od Jiřičky tak dobastlit to jde, ale je trochu problém s těmi diodami, které ty budíky osvěcují,snad nejdou zapojit....
No pokud nezapojíš ty diody, tak myslim, že na tom v noci nic moc neuvidíš a především přijdeš o ten nejhezčíí efekt
láďa píše:
No pokud nezapojíš ty diody, tak myslim, že na tom v noci nic moc neuvidíš a především přijdeš o ten nejhezčíí efekt
Vtom je právě ten problém,ty diody zapojit nejou, bo jsou zalitý v takový sračcce a jsou součástí celýho štítu. Takže od nich nevyvedeš dráty abys je někam zapojil....takže smolík....
_________________ Koupena v T6R 850 T5R za 55tis..Nyní k prodeji v T6R za pouhých 85tis...
láďa píše:
Vtom je právě ten problém,ty diody zapojit nejou, bo jsou zalitý v takový sračcce a jsou součástí celýho štítu. Takže od nich nevyvedeš dráty abys je někam zapojil....takže smolík....
No tak to seš v pr...., to aby sis teda koupil opravdový eRko, přeci nebudeš jezdit v takovým polobastlu ne?:lol:
láďa píše:
No tak to seš v pr...., to aby sis teda koupil opravdový eRko, přeci nebudeš jezdit v takovým polobastlu ne?:lol:
eRko už asi nechci...je pravda, že se mi na eRku líbily vždy budíky a brzdy.Ale výkonově už jsem spokojen, a až dám chip tak tak výkonově na tom budu lépe jak erko, takže eR nebude
wickey píše:no jedine tak.. inak jozo zajtra budem v kosiciach, tak ak by si nemal poobede co robit, mozeme dat mini R zraz - a andym sa stretavam urcite. ked tak volaj 0948850888
Kurrrr.a, ked sa clovek na nieco velmi tesi vacsinou sa to nepodari ...
Skusal som ti volat, ale
Tak snad niekedy nabuduce
Kurrrr.a, ked sa clovek na nieco velmi tesi vacsinou sa to nepodari ...
Skusal som ti volat, ale
Tak snad niekedy nabuduce
Ani mne sa Ta 2x uz nepodarilo odchytit nas sa nemusis bat, my Ti erko nezhabeme
st_Andy píše: Ani mne sa Ta 2x uz nepodarilo odchytit nas sa nemusis bat, my Ti erko nezhabeme
No, tskto to dopadne ked pustis Bratislavcana do metropoly vychodu: strati sa
Rano pridem k autu a myslel som ze odpadnem:
cez cely bok dva rovnobezne hlbohe ryhy
Najradsej by som vrazdil, vediet tak kto to bol.
Objednal som si hned repair kit, ale velku sancu ze to
bude mozne opravit "bez nasledkov" tomu nedavam...
Royal555 píše:Nedame dakedy stretko? Som zalubeny do volvych sedanov a celkom zvedavy na to, ako radi geartronic v R-ku. Co ty na to?
Nedbaaaam Vidis kua, neskoro som prisiel na to ze dnes bol na Bukovci minizraz
Akurat neviem ci zajtra nenecham Rko u brachu v PO, aby ho prezul do novej letnej obuvi a skusil nieco urobit s tymi skrabancami,
takze by sme to spiskali niekedy po 9/4? ...
Royal555 píše:Ok, mozno buduci tyzden v nedelu(11.4.) by to bolo celkom fajn, uvidime ako bude mat kto cas.
Suhlas, dame si vediet cez SZ