Další nápovědu prosímkáča36 píše:nic z toho, co tipujete, to neni

Další nápovědu prosímkáča36 píše:nic z toho, co tipujete, to neni
Ten snad ještě ani neexistoval.LukášM píše: Nějaký Marcos?
hledejte v 50. letech, pánovéRay Doyle píše:Ten snad ještě ani neexistoval.LukášM píše: Nějaký Marcos?
Chce to nápovědu
mě už to jako flegmatika bolíkáča36 píše:ráda tě poznávám, já sem sangvinikLukášM píše:Mě už ne, protože jsem cholerikHoď nějakou pořádnou nápovědu
![]()
První Marcos 1959. No Káčo mi nehledáme, ale tipujeme....tvoje poslední nápověda vážně nezabereRay Doyle píše:Ten snad ještě ani neexistoval.LukášM píše: Nějaký Marcos?
Chce to nápovědu
Roky mi moc nepomůžou........Jowett, Sunbeam, Jensen? Taky podle věku nevím co jsi začkáča36 píše:
ou, pardon za to slovokdyž teda tipujete, ale nehledáte, tak tipujte mezi 1952 - 58
škoda 1200?káča36 píše:
ou, pardon za to slovokdyž teda tipujete, ale nehledáte, tak tipujte mezi 1952 - 58
Ta to není, tu jsem měljardabenda píše:škoda 1200?káča36 píše:
Taky možnost....nebo nějaká Siata?dali píše:Což takhle AC...Ace nebo Aceca v nějaký speciální verzi.
LukášM píše:Roky mi moc nepomůžou........Jowett, Sunbeam, Jensen? Taky podle věku nevím co jsi začkáča36 píše:
Už jde o tebe víc než si myslíškáča36 píše:
jenže v tomhle topicu nejde o mě, ale o to auto a pokud se nemýlím, u aut se na roky hraje
a jinak ses netrefil ani jednim tipem do správný značky
Nějaké TVR?káča36 píše:dobré dopoledne, pánové![]()
opět vás zklamu, ani jeden váš tip není správně. ale protože jste na mě hodní a jeden z vás mi dnes ráno opravil comp, abych se sem vůbec mohla přihlásit, tak vám napovím.
zkuste si představit, jak já bych asi tak mohla vygooglit hádanku, když jsem holka. slova jako jowett, sunbeam nebo jensen jsem snad v životě neslyšela, možná proto, že v současný době buď neexistujou, nebo se o nich nijak často nezmiňuje Jeremy v TopGearu.
tohle je už ale sakra velká nápověda, takže jestli se to tady do večera nevyřeší, asi začnu psát pro Evo a stanu se (kromě módního odvětví, kde už jsem téměř ikonou) nejslavnější automoto redaktorkou
![]()
do toho, to dáte!
ne, TVR to není, i když by mohloLukášM píše:Nějaké TVR?káča36 píše:dobré dopoledne, pánové![]()
opět vás zklamu, ani jeden váš tip není správně. ale protože jste na mě hodní a jeden z vás mi dnes ráno opravil comp, abych se sem vůbec mohla přihlásit, tak vám napovím.
zkuste si představit, jak já bych asi tak mohla vygooglit hádanku, když jsem holka. slova jako jowett, sunbeam nebo jensen jsem snad v životě neslyšela, možná proto, že v současný době buď neexistujou, nebo se o nich nijak často nezmiňuje Jeremy v TopGearu.
tohle je už ale sakra velká nápověda, takže jestli se to tady do večera nevyřeší, asi začnu psát pro Evo a stanu se (kromě módního odvětví, kde už jsem téměř ikonou) nejslavnější automoto redaktorkou
![]()
do toho, to dáte!
káča36 píše:
ne, TVR to není, i když by mohlo
Možná sis nevšiml, ale poslední koment jsem nepsala já, borče. Nebudu se tu hádat, to můžeme dělat po sz, ale tady si šetři písmenka na to, aby ses ukázal jako nejlepší z nejlepších.LukášM píše:káča36 píše:
ne, TVR to není, i když by mohlo
Z té tvé nápovědy toho moc nemám, protože si vážně nedokážu představit jak si to hledalaCo ještě jiný pohled?
A je to vidlák!A nejhůře oblíkaný (to by si měla vědět) britMimochodem Top Gear funguje od roku 77 a Jeremy s Tiffem se přidali až v roce 88
Já jsem borec akorát teď mám problém to uhodnout
bingo!LukášM píše:Káčo mi se tady dohadujeme běžně, neber to prosím tě jako hádkuA nebuď taková citlivka.....
Funguje snad jen Rover, britský Ford, Bentley, MG, Vauxhall, Rolls...ti spadají do toho období, nejsou malosériový výrobci a nezazněla tu jejich značka. I když britské už moc nejsou
Uživatelé procházející toto fórum: Blade