Pokoušel jsem se svědomitě fotit co šlo, ale většinou jsem je potkával jedoucí v protisměru a to se opravdu špatně chytá.
Jsou v různém stádiu otlučenosti i rozpadu i hezky opečovávané, nicméně pouze úzce omezený sortiment druhů.
Naprosto nejvíce je tam vidět řada 2xx. Těch jsem viděl asi 20-25 (těžko říct, některé jsem potkával častěji)
Řada 7xx je zastoupena výrazně méně, ty jsem potkal pouze 3, pak akorát ojedinělé kousky jako jednu 144, jednu předfaceliftovou S40, jednu S80 (ale tu jsem zahlédl jenom na mžik, nicméně jsem měl pocit, že se jednalo o nějakou prodlouženou verzi) a vínového vlajkonoše - toho když jsem fotil, tak to málem bylo o zatčení, jak jsem udělal ten jeden snímek, tak na mě vystartovalo asi 10 policajtů, protože jsem to fotil před nějakým arabským institutem, nebo co - čert ví co to bylo za bordel... z těch jejich klikyháků dokážu vyluštit pouze číslice)
Co mě překvapilo a co je třeba připsat ke cti egyptským majitelům Volvíček, je fakt, že svá vozidla udržují v pokud možno původním stavu, ačkoliv jinak je naprostá většina aut různě "vyšperkovaná" v duchu místního koloritu a tuzingu v nejčirejší podobě (kdo nemá na autě minimálně 30 modrých LEDek, je naprosto out)

A ještě jeden poznatek - s jednou výjimkou (2xx) to byly všechno sedany.
Takže asi tak

(Jo ještě bych zapomněl, že jsem viděl jednoho Saaba 900, ale ten se už několik let nehnul z místa...)