Airbus380 píše:Noo koukam že maš S60.Doporučuju si udělat spoj na kabeláži někde v kufru.Jen to rozpojíš a antenu s kouskem kabelu co bude vlastně venku na kapotě odnešes pryč.Je to na tve fantazii.Řekneš jak to chceš a oni ti to namontují.U tebe doporučuju magnetku určite, mužes si ji dát na kufr, tím pádem se dá jezdit rychleji než když ji máš na střeše.Jinak do 160km/h to drží v pohodě(magnetka)víc jsem s tim nejel.
Ahoj jen tě malinko opravím, na cestě koaxu mezi RDST a anténou bych žádné další spoje vůbec nedoporučoval ohledně následného doladění antény. Čm víc spojů tím horší hodnoty SWR- horší kvalita vysílání i příjmu, nehledě na potenciál vlhkosti ve spoji atd.
Mimo jiné nejlepší umístění CB antény je uprostřed střechy kde má anténa nejlepší vyzařovací diagram
Airbus380 píše:Noo koukam že maš S60.Doporučuju si udělat spoj na kabeláži někde v kufru.Jen to rozpojíš a antenu s kouskem kabelu co bude vlastně venku na kapotě odnešes pryč.Je to na tve fantazii.Řekneš jak to chceš a oni ti to namontují.U tebe doporučuju magnetku určite, mužes si ji dát na kufr, tím pádem se dá jezdit rychleji než když ji máš na střeše.Jinak do 160km/h to drží v pohodě(magnetka)víc jsem s tim nejel.
Ahoj jen tě malinko opravím, na cestě koaxu mezi RDST a anténou bych žádné další spoje vůbec nedoporučoval ohledně následného doladění antény. Čm víc spojů tím horší hodnoty SWR- horší kvalita vysílání i příjmu, nehledě na potenciál vlhkosti ve spoji atd.
Mimo jiné nejlepší umístění CB antény je uprostřed střechy kde má anténa nejlepší vyzařovací diagram
to mas sice pravdu ale uz vidim jak vrtas prostredek strechy. jinak kabel jse da koupit v celku a delsi. pak se to necha sladit. jika ta klema je dobra vec pro lidi co nechteji vrtat ale ja osobne jsem pro vrtat da se pak dat zaslepka nebo ponechat patice od anteny
_________________ Je volvo xc 90 D5 120kw
bylo volvo S70 2.5T r.v. 1997, 142Kw
Máš pravdu ale než klemou, tak bych volil magnetku která má přímo na sobě šroubovací konektor viz Allamat, President, Sirtel atd. prostě jen sloupneš anténu, odšroubuješ konektor, kábl hodíš do kufru a anténu domů
nebo ještě se dělají různé úchytky př. na kufr: http://www.rcsbrno.com/index.php?pg=prisl&id=26
To je pravda že ty spoje trosičku kazí příjem, ale když je dobře vylazená není co řešit.Ja mam osobně navrtanou střechu,, ale dneska bych volil magnet.I když je to trošku dráha sranda, zářič za vic jak 1000kc a ten magnet je taky drahej.Ale zase vyhoda mobility.Už mi jednou zařič ukradli.No pak mi řekněte co jste si tam vybrali a jak jste spokojeni.Jinak ješte jedna rada, rušení v bouřce a pod vysokým napětím se nevyhnete.
_________________ Bylo....Škoda Yeti 1,2TSi
Honda XRV750 Afrika Twin