Jinak grafik nejsem, dělám ve firmě, co dováží a prodává cyklistické věci, jen mě to
kreslení baví a teď aspoň můžu zúročit ty roky v LŠU

respekt
 respekt 

Obliny jsou pro holky
 Obliny jsou pro holky 

Moc práce, proto ta prodleva. Mějte se krásně...
 Moc práce, proto ta prodleva. Mějte se krásně... 

+1Tom480 píše:(určitě se hlásím o Volvo 480!)

Tak si vyberte modely (480 + jedenáct dalšíchTom480 píše:Tak mne napadá - co kdybys nakreslil těch obrázků 12 (určitě se hlásím o Volvo 480!) a volvoklub by ti to mohl zaplatit a vyrobit z toho kalendář na rok 2011?
 ).... rád to zkusím.
 ).... rád to zkusím. 

jjmr1 píše:No to je opravdu nááádhera!!! Vždy sem chtěl něco umět - kreslit, hrát na klavír... ale jsem na to asi debil. Toto je prostě něco úžasnýho!!! Jen tak dál...

Ta 1800S by mohla být fakt dobrý nápad, zrovna dneska jsem jednu obdivoval.
 Ta 1800S by mohla být fakt dobrý nápad, zrovna dneska jsem jednu obdivoval.

Tak to je samosebou mazecFíla píše:Tak konečně dnes přidány nové obrázky, jeden z nich "limited edition for Zdeněk N."Moc práce, proto ta prodleva. Mějte se krásně...
P. S. začínám zjišťovat, že na těch kulatejch autech taky něco je....

,mám velký zájem o originál,jak na to????? perfektně provedená prácička,no a jak tu bylo řečeno, tak jsem si s né velkým úsilím stříknul do kalhot
 ,mám velký zájem o originál,jak na to????? perfektně provedená prácička,no a jak tu bylo řečeno, tak jsem si s né velkým úsilím stříknul do kalhot  

)
 )

)
 ) 

To už máš doma ale tak 30 letneuman zdenek píše:Také se pochlubím, co jsme dostali k narozkám s Blondýnou

Pěkná práce
 Pěkná práce 

Sprostáku v loni mě bylo pětapade máš to tam napsaný a Blondýna také nějaké numeroLukášM píše:To už máš doma ale tak 30 letneuman zdenek píše:Také se pochlubím, co jsme dostali k narozkám s Blondýnou
Pěkná práce

Uživatelé procházející toto fórum: Giew, hombredavid, honzs, Lachtan