Jedná se mi především o vozy v co nejzachovalejším a nejpůvodnějším stavu a stihnout by se to mělo nejpozději do léta, než se začnou vybírat fotky pro kalendář 2011

PS pro doktora: ano i 460ku beru

ale nikdo ji snad nemá tak zbastlenou, jako byla ta fialová na tipcars.czeLzyx píše:to jsem zvědav, kde seženeš C70 v původním stavu. Ani jeden z aktivních členů ji nemá v origo stavu.
Jinak nápad je to dobrej.
...když na to přijde, tak si klidně zajedu do Švédska do muzeadoktor píše:Jen pomalu, všechno je to otázka peněz...![]()
Protože ja vím, že hezčí neseženeš
ok. Ale playgirls dodám ja....karlos píše:...když na to přijde, tak si klidně zajedu do Švédska do muzeadoktor píše:Jen pomalu, všechno je to otázka peněz...![]()
Protože ja vím, že hezčí neseženeš(kde je ten topic, ve kterým jsi brečel, že nemáš fotky??
)
já o tom vim, ovsem az do ted jsem se hrabal z pruseru minuleho roku, takze jsem na to nejak nemel naladu...ale 2009 uz jsem vymazal z pameti a snad bude 2010 lepsieLzyx píše:jinak něco podobného, přehled modelů Volvo, jsem chtěl taky spáchat. Začal jsem s C70 http://cs.wikipedia.org/wiki/Volvo_C70 ale nikdo se nepřidal![]()
Linky na wikipedii jsou googlem upřednostňované, takže tam zabrowsí víc lidí, než sem na VK. Představu jsem měl takovou, že tam bude základní přehled o konkrétním modelu + 1-2 fotky, dole v odkazech link na VK(podle pravidel to jinak nejde), kde by bylo víc fotek, víc "omáčky", dobové prospekty, katalogy atp.
majitel mé bývalé 70 by auto určitě poskytl.Původní satv jak vyšitej.Vlastně ne,hjiný rádio,světla,maska.Co budu říkat nejhezčí C70 u náseLzyx píše:to jsem zvědav, kde seženeš C70 v původním stavu. Ani jeden z aktivních členů ji nemá v origo stavu.
určitě počítámTom480 píše:Se mnou můžeš počítat, moje Collection je originální komplet...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé