Třeba se najdou i jiné zajímavé příspěvky

http://auto.cafetime.cz/auto-svet/zabouchnute-klice-v-aute-definitivni-reseni/
Rozhodně by to byla menší škodadoktor píše:já bych vzal šutrák jako pěstný klín a rozmlátil to malé okýnko u C sloupku....
sydney29 píše:..ale že si "borci" poradili.., kde to beranidlo sebrali? To někomu vyrvali ze zdi néé![]()
Rozhodně by to byla menší škodadoktor píše:já bych vzal šutrák jako pěstný klín a rozmlátil to malé okýnko u C sloupku....
Kdyby tam byla folie tak by se to tak nevysypalo...Stalin píše:Na tom skle muže byt nalepena čira bezpečnostni folie to sklo se mi zda až moc odolny
pánové ... až se vám něco podobného stane, zavolejte si nejdřív do servisu. Budete překvapeni, ale ten zadní trojúhelník je za 2680Kč, kdežto sklo je jen za 1190 resp. 1580Kč podle stupně zatmavenísydney29 píše:..ale že si "borci" poradili.., kde to beranidlo sebrali? To někomu vyrvali ze zdi néé![]()
Pojišťovna asi nic nezaplatí. Těžko to půjde z povinného ručení (koho asi?) a na havarijním bývá spoluúčast 5-10 tisíc, a ta oprava by se do 5 měla vejít.eLzyx píše:příjezd zámečníka(bo jak se jim říká) vyjde obyčejně okolo 15Kč/km + jeho paušální poplatek za odemčení (500-3000Kč) + případný příplatek (až +100%) za práci mimo "úřední hodiny" vyjde daleko dráž. Nehledě na to, že to nehradí pojišťovny ... rozbité sklo ano.
Všech skel? Já mám za 500 jen čelní...eLzyx píše:z připojištění skel u kterých bývá spoluúčast 500Kč. Samozřejmě to byl vandal, který vám ukradl ze zadního sedadla bagetu z benzinky
Mám za 900,- všechna skla, bez spoluúčastiTom480 píše:Všech skel? Já mám za 500 jen čelní...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé