x 1
 x 1 Přidělání se už někde řešilo, mimo autorizák se to snad povedlo jen jednomu člověku, a v autorizáku to byla celkem pálka, přesnou cenu si nepamatuju, ale myslím že to bylo něco mezi 3-5 tis., musel bych pohledat fakturu
 Přidělání se už někde řešilo, mimo autorizák se to snad povedlo jen jednomu člověku, a v autorizáku to byla celkem pálka, přesnou cenu si nepamatuju, ale myslím že to bylo něco mezi 3-5 tis., musel bych pohledat fakturu 

Klíč se protáčel kolem dokola. Řešil jsem ostatní klíče a zámky na autě jestli se budou muset měnit. Podle VIN kódu poskládaly novou spínací skříňku a nemusel jsem kupovat celou sadu zámků včetně klíčů. Klíče zůstaly stejné, podle mě v pohodě dodělají další klíč. Jen to nebylo za hubičku. Nechal jsem to dělat u Auto Hase, do druhého dne to bylo. Cena 10 000 Kč.
 Klíč se protáčel kolem dokola. Řešil jsem ostatní klíče a zámky na autě jestli se budou muset měnit. Podle VIN kódu poskládaly novou spínací skříňku a nemusel jsem kupovat celou sadu zámků včetně klíčů. Klíče zůstaly stejné, podle mě v pohodě dodělají další klíč. Jen to nebylo za hubičku. Nechal jsem to dělat u Auto Hase, do druhého dne to bylo. Cena 10 000 Kč.  
 no to by bylo blbyytk píše:takže když si vyberu na parkovišti nějaký auto a přečtu si vin kod, tak mi podle toho udělaj klíč, kterým nastartuju a odjedu? to snad ne

Když to VINko zavoláš na 1188, tak tě spojí s maníkem, kterej ti ten klíč doručí přímo na to parkovištěytk píše:takže když si vyberu na parkovišti nějaký auto a přečtu si vin kod, tak mi podle toho udělaj klíč, kterým nastartuju a odjedu? to snad ne

x 1
 x 1dali píše:Když to VINko zavoláš na 1188, tak tě spojí s maníkem, kterej ti ten klíč doručí přímo na to parkovištěytk píše:takže když si vyberu na parkovišti nějaký auto a přečtu si vin kod, tak mi podle toho udělaj klíč, kterým nastartuju a odjedu? to snad ne

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé