PORUCHA ELEKTRIKY

všeobecné dotazy na domácí opravy...
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
  • Autor
  • Zpráva
Offline
Příspěvků ve vlákně: 2
Příspěvky: 96
Registrován: 18 roků 5 měsíců
Bydliště: Potěhy 1

#1 PORUCHA ELEKTRIKY

Příspěvek od skapetr »

Zdravim Volvaci, tak se zase na Vas obracim se zajimavym problemkem, nuze, po nastartovani jsem po ujeti par kilometru zjistil ze mi nejdou svetla, smerovky, tachometr, nektere fce palubniho pocitace, vyhrivani sedadel... ostatni vjeci jako je radio, ventilace fingovali normalne... zastavil jsem vypnul jsem zapalovani nastartoval jsem a vse chodilo normalne.. v noci u jedne cerpaci stanice na dalnici nastal tento problem znova bylo asi -6 st C a asi po 6 otoceni klickem jsem docilil toho ze nabehli spotrebice jako jsou svetla a smerovky aj... muj nazor je ze by to mohlo byt nejake rele ktere odlehci pri startovani baterce .ale nedokazu si predstavit kdyby se mi tohle stalo v noci a v plne rychlosti (zhasnout svetla a smerovky) docela prusvih :( cili se ptam kde hledat zavadu, zavcasu aby se to nezhorsilo .. diky moc s pozdravem Peťan ;)
_________________
nyní Volvo V70 / 2001 / 2,4i / 147kW / automat
je s umřetým motorem Volvo 850 / 1996 / 2,5 TDi / 103kW / manual

Anonymous

#2 PORUCHA ELEKTRIKY

Příspěvek od Anonymous »

skapetr píše:Zdravim Volvaci, tak se zase na Vas obracim se zajimavym problemkem, nuze, po nastartovani jsem po ujeti par kilometru zjistil ze mi nejdou svetla, smerovky, tachometr, nektere fce palubniho pocitace, vyhrivani sedadel... ostatni vjeci jako je radio, ventilace fingovali normalne... zastavil jsem vypnul jsem zapalovani nastartoval jsem a vse chodilo normalne.. v noci u jedne cerpaci stanice na dalnici nastal tento problem znova bylo asi -6 st C a asi po 6 otoceni klickem jsem docilil toho ze nabehli spotrebice jako jsou svetla a smerovky aj... muj nazor je ze by to mohlo byt nejake rele ktere odlehci pri startovani baterce .ale nedokazu si predstavit kdyby se mi tohle stalo v noci a v plne rychlosti (zhasnout svetla a smerovky) docela prusvih :( cili se ptam kde hledat zavadu, zavcasu aby se to nezhorsilo .. diky moc s pozdravem Peťan ;)
Možná bych to zhodnotil spíše než na relé, tak na spínací skříňku...?

Offline
Příspěvků ve vlákně: 2
Příspěvky: 96
Registrován: 18 roků 5 měsíců
Bydliště: Potěhy 1

#3 elektrika

Příspěvek od skapetr »

diky roji, no ja na to dneska kazdopadne juknu myslel jsem tez ze by to mohla byt súinaci skrinka ale bylo mi divne ze ty spotrebice se zalpli a pak vypli nehlede na polohu klicku ve spnaci skrince no zkusim si stim dneska pohrat a dam vedet ;)
_________________
nyní Volvo V70 / 2001 / 2,4i / 147kW / automat
je s umřetým motorem Volvo 850 / 1996 / 2,5 TDi / 103kW / manual
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Jak co opravit???“