jéééé a mám tam autoelement5 píše:Co to je?st_Andy píše:OT: Dovolte jeste trocha industriálu..

jéééé a mám tam autoelement5 píše:Co to je?st_Andy píše:OT: Dovolte jeste trocha industriálu..
hroch32 píše:Je to, jak píše eLzyx. Zainteresovanost v tomhle zlatym rekultivačnim dole je až na úrovni různých po(s)ra[d/l]ců a vlezdop*delů špičkových politiků![]()
hroch32 píše:Ale má význam rekultivovat území, které je po čtyřiceti letech přirozené sukcese ve stavu, v jakém nebude po rekultivaci za deset let?
Proč nenechat území, které je dál od civilizace, přirozenému vývoji? Když je to často lepší a v naprosté většině levnější?
Co je dobré a co ne pro masy, bych radši ponechal bez komentáře, zrovna koukám na zprávy z 10.11.1989 (já vím, žes to tak nemyslel).
Ale ten argument o pár chráněných druzích.... hele, to radši na odborníka nezkoušejJá vím, že to je často jediný argument u různých řízeních a u soudů. Ale věř mi, že ty společenstva, co tam jsou, jsou výjimečná sama o sobě, nehledě na to, jestli tam hnízdí ouhorlík stepní nebo ne
![]()
Takže rekultivovat, ale s rozumem.
old.fashioned píše:ale prd. Argument o masách byl použit záměrně ke zvýraznění kontrastu s prosazováním zelené diktatury a prosazování zájmů pár chráněných živočichů nad zájmy mas![]()
Je jasný že v týhle diskuzi se tyhle přístupy bijou- což my tady nevyřešíme. Já se přikláním k rekultivacím (bez politických zájmů - což je utopie, ale politika tak bohužel funguje), a ty se přikloň třeba jinam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé