Ty hovada nevycválaný od PaCH zničili V70 R v tý nádherný modrý barvě...

To je stopro ona...před týdnem jsem za ní jel na bohdalci....řídil jí pán cca 45let .Blikal jsem na něj a on nic. To auto měl nádherný. A obávám se toho,že to auto bude opraveno v nějakém smluvním poloservisu.Michna píše:to je ta, co byla casto k videni Vrsovice Strasnice a okoli?
Co to? Pokud narážíš na to, že se to objevilo v nehodách, tak máš samozřejmě pravdu, neprohlížel jsem celé fórum, než jsem to vložil... jen "o všem možném" a tam to nebylo, tak se zklidni...wickey píše:potreti? opravdu?
KapištoeLzyx píše:ale nemá. I kdyby z auta stříleli, tak nikoho nevinného/nepronásledovaného nesmí ohrozit - a to se stalo, takže je vina minimálně 50/50. Ale spíš na straně PČR
ja jsem klidnej, lepsi je ale driv hledat, pak zakladat triplicitne topicy.. (havarie patri pod O vsem moznem).tnemec píše:Co to? Pokud narážíš na to, že se to objevilo v nehodách, tak máš samozřejmě pravdu, neprohlížel jsem celé fórum, než jsem to vložil... jen "o všem možném" a tam to nebylo, tak se zklidni...
Takhle zohejbaný nosníky už se snad dneska ani u nás nespravujouláďa píše:
To je stopro ona...před týdnem jsem za ní jel na bohdalci....řídil jí pán cca 45let .Blikal jsem na něj a on nic. To auto měl nádherný. A obávám se toho,že to auto bude opraveno v nějakém smluvním poloservisu.
Morálně možná, ale ekonomicky asi těžko. Hlavně to znamená celolak a šachování s VINkem, pokud majitel bude chtít, aby měl v papírech V70R.eLzyx píše:to je dobře. V70R stojí i za výměnu kastle z jiný V70tky.
ma to cenu..doktor píše: I když je to třeba srdcovka, nemá to cenu opravovat.
Co eresa, Moduse na ně, když neuměj pořádně houkat!st_Andy píše:To je skoda..a ked uz sme pri nej.. no nemohla to byt radsej nejaka Laser blue eReSa..
tak to asi zijes v bohatom kraji chlapce, ale tvoje kafickoláďa píše:FOR LAKIO
Tak do 50tis. jak píšeš se tak maximálně vejde když koupí airbagy ,palubku,a nárazník....
a to ani nemluvím o sahře, chladiči,
Za kolik dokážeš koupit přední Rkovej nárazník? Tím bych začal, protože jen jeho cena je, co je mi známo, asi pětina až čtvrtina těch 50kKč... Pokud ho máš za tři na stole v českých, tak bych ho možná i brallakio píše:tak to asi zijes v bohatom kraji chlapce, ale tvoje kaficko
vravim do 50t,ak by to bolo tak ako pisem..ak je to takako pise marra tak je to samo viac.. viem o com hovorim a nechapem kde chodite na tie sialene ceny..
Uživatelé procházející toto fórum: Romulusw