mate nekdo o tomto radio podrobne udaje atd atd a jak je to se zapojenim????
a nejlip kde ho dobre koupit

čti a hledejsmeloch píše:prosim!!!
jinak mozna to tu uz nekdo psal a budu se opakovat,smeloch píše:cau mam s60 a chci si koupit origo radio HU-803 nekde sem totiz cet ze se do nej da zapojit zesilovac je to pravda?
mate nekdo o tomto radio podrobne udaje atd atd a jak je to se zapojenim????
a nejlip kde ho dobre koupitdik moc
Ty repra vepředu (výškáč a středobas) jsou zapojený paralelně a výškáč má na sobě výhybku (která do něj pouští jen vysoké frekvence), což ve výsledku dá impedanci 4ohm. Takže na předku máš takhle zapojený "4 repro" = 2 výstupy z rádia a poslední dvě repra jsou na zbylých 2 výstupech rádia.savle píše:killer: tak to je mi jasny, ze je tam vyhybka, ale me jde o to jak je na 4 vystupy z radia zapojeno 6 repro, kdyz ma kazde repro 4ohmy a zesilovac na radiu taky. Nejaka ctverice repro by musela byt zapojena paralelne nebo seriove, ale v jednom pripade by byla impedance 2ohmy a ve druhem zase 8. Ale pochybuju, ze by radio zvladlo zapojeni na 2ohmy a na 8 by zase byl vykon jen 8W. Nebo to maj osefovany uplne jinak?
Tak tam může bejt taky nějaká další výhybka, případně ty zadní repro mají jinou impedanci (2 x 8 ohm paralelně = 4 ohm)savle píše:Ty repra vepředu (výškáč a středobas) jsou zapojený paralelně a výškáč má na sobě výhybku (která do něj pouští jen vysoké frekvence), což ve výsledku dá impedanci 4ohm.
- ano tohle chapu a souhlasim
Takže na předku máš takhle zapojený "4 repro" = 2 výstupy z rádia a poslední dvě repra jsou na zbylých 2 výstupech rádia.
- jenze vzadu jsou 2x16cm repro v zadnich dverich a 2x21cm v plate, co jsem zkousel faderem tak jsou oboje zapojené na zadní výstup z radia. Spise o tohle mi tedy jde.
jj presne tak jsem to take myslelsavle píše: Takže na předku máš takhle zapojený "4 repro" = 2 výstupy z rádia a poslední dvě repra jsou na zbylých 2 výstupech rádia.
- jenze vzadu jsou 2x16cm repro v zadnich dverich a 2x21cm v plate, co jsem zkousel faderem tak jsou oboje zapojené na zadní výstup z radia. Spise o tohle mi tedy jde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé