jsem teda zlatá retrívřice a je mi asi dvaapůl měsíce
někdy mě můžete pohladit na srazu

právě že žere fšechno, tak není vůbec fešákhayney píše:brzdi fešáku !!!
Přesně tak, vzájemné očuchání je jediný správný přístup. U nás vše v poho, symbióza děti-pes je parádní. Jen když holky začínaly chodit a byly obličejíky ve výši neustále se spokojeně míhajícího psího ocasu tak dostaly co protohayney píše:máme v rodině taky čerstvý přírůstek. sestra mám druhé dítě. no a doma to bylo samý zavři ji, drž si jí a pozor a tak jsem jim musel vysvětlit, že ti psi právě proto, že je potom všichni odstrkujou a nenechaj si dítě ani očuchat, jsou potom zlí. Takže teď, pokaždý když ségra dorazí i s malym tak Nollina si ho musí povinně očuchat, ať se to někomu líbí nebo ne. Nejsem žádnej velkej kynolog, ale tohle je podle mě důvod, proč třeba psi potom útočí na ty děti, ne proto, že by si jich někdo málo všímal, ale že to dítě nemaj rádi proto, že k němu nemohli. Ale retrívr je asi jiná liga než nějakej velkej hlídač, ale myslím, že se dá aplikovat stejný model.
To říkám že Elan má nehvěstuhayney píše:tak aby v tom Zdeněk nebyl sám. trochu nám povyrostla. v Sušce můžem udělat psí závod
Schvaluju, jedinej správnej přístup.hayney píše:máme v rodině taky čerstvý přírůstek. sestra mám druhé dítě. no a doma to bylo samý zavři ji, drž si jí a pozor a tak jsem jim musel vysvětlit, že ti psi právě proto, že je potom všichni odstrkujou a nenechaj si dítě ani očuchat, jsou potom zlí. Takže teď, pokaždý když ségra dorazí i s malym tak Nollina si ho musí povinně očuchat, ať se to někomu líbí nebo ne. Nejsem žádnej velkej kynolog, ale tohle je podle mě důvod, proč třeba psi potom útočí na ty děti, ne proto, že by si jich někdo málo všímal, ale že to dítě nemaj rádi proto, že k němu nemohli. Ale retrívr je asi jiná liga než nějakej velkej hlídač, ale myslím, že se dá aplikovat stejný model.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé