Mě se nejvíc líbí ty CASSIOPEIA 17". Ty jsou na S60 prostě nádherný. No, každý auto má mouchu, třeba to nějak vychytám časem. Je pravda, že ty neorigo jsou prostě - no NEORIGO! Ale zas asi lepší jak plecháče. Nadruhou strany musím se přiznat, že mě dělá hodně dobře, když vidím zvlášť v těchto měsících ochcu, jak má plechy, jen tak, ani poklice KauflandEdition. Těm to opravdu sluší!!! Nebo hnůjstrům, těm snad možná ještě víc!
2 mr1: Vítej a gratuluju k moc pěknýmu autu! Co to je za výbavu? Na fotkách mi připadá, že vidím na lištách v nárazníku chromovanou horní hranu (na stříbrným autě to neni tolik vidět), takže Summum?
K těm kolům: vypadáš slušně nakaženej už teď takže si myslím že stejně časem dojdeš k tomu k čemu došla většina lidí tady a to že: na Volvo neoriginální kola prostě NE! Za mě teda ani na zimáky (a že mi to dalo shánění než jsem sehnal 16" pěkný originál kola po konverzi na větší brzdy). Jako výjimku bych toleroval některý modely od Heico Sportiv. Myslím že obojích kol se bez problémů zbavíš a že nějaký Mondeo s nima eště nadělá spoustu parády. V jakýmkoli rozměru určitě najdeš pěkný originál kola.
toť ono: http://auta.yauto.cz/volvo-s60-s60-358256.html ale já myslím, že to není SUMMUM, ale MOMENTUM. Chlapy! Dyť vy mě donutíte to přezut ještě někde na cestě! Já nad tím budu vážně přemýšlet, ale zatím se aji tak dost vydám s lováčů, tak se budu muset chvilku šetřit. Ale máte asi pravdu.