Jo ale před pár letyLachtan píše:Prosinec

Jo ale před pár letyLachtan píše:Prosinec
Date/Time: 2005-12-15 12:14:28Sibr píše:Jo ale před pár letyLachtan píše:Prosinec
Tak to ne teda, na Srpen uz jsem posilal ja...lookass_V70 píše:a já SRPEN
buď v klidu, jako první jsem měl srpen já, takže zpátky do fronty na 2010... :spat:Roger píše:Tak to ne teda, na Srpen uz jsem posilal ja...lookass_V70 píše:a já SRPEN
A jo to s botou, tak sorry...je to o case a trochu citu, ktery das piplani se s Photoshopem, a cas ten ja nemam.doktor píše:buď v klidu, jako první jsem měl srpen já, takže zpátky do fronty na 2010... :spat:Roger píše: Tak to ne teda, na Srpen uz jsem posilal ja...
Tak tedy máš peníze, ne ?Roger píše: A jo to s botou, tak sorry...je to o case a trochu citu, ktery das piplani se s Photoshopem, a cas ten ja nemam.
i když jsou to jenom příčníky?doktor píše:OT: lookassi, až sundáš zahrádku, půjdeš se spotřebou na 6,5L
To říkám ... zachvíli to můžeme rozšířit na týdenní kalendář.doktor píše:buď v klidu, jako první jsem měl srpen já, takže zpátky do fronty na 2010... :spat:Roger píše: Tak to ne teda, na Srpen uz jsem posilal ja...
Sympatický fotkyLogan píše:Nahrál jsem sem celý rok: http://micanek-logan.rajce.idnes.cz/Kalendar/#album
Přiznávám, že fotky se lehce neshodují s obdobími, ale to se časem vychytá!
Hezký, kdepak to je?VanThomas píše:taky jeden časně podzimní příspěvek
:pij:st_Andy píše:Tak pani kluci, som vam povdacny za chvilu strpenia, einen swansen swensen kalendaren 2oo9 bude uz coskoro online :kuch:![]()
Kto ma este nahradi zimnym Decembrom? (staci mi januar)![]()
Toz:
Super dik, mohl bych nechat taky neco vytisknout na kvalitni masine, jaky fomat a jaky papir a kolik kalendaru? Pak dam predbeznou cenu...st_Andy píše:Tak pani kluci, som vam povdacny za chvilu strpenia, einen swansen swensen kalendaren 2oo9 bude uz coskoro online :kuch:![]()
Kto ma este nahradi zimnym Decembrom? (staci mi januar)![]()
Toz:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé