Vyslovuji tímto dík společnosti Auto Hase s.r.o. za velkorysý příspěvek do naší skromné sbírky.

jojo píše:Voni ty sponzoří nejsou blbá instituce!![]()
![]()
![]()
Vyslovuji tímto dík společnosti Auto Hase s.r.o. za velkorysý příspěvek do naší skromné sbírky.![]()
![]()
Hele takže budou dva v Praze a nebo jeden v Praze a druhej třeba v Hradci?jojo píše:Tak! Děkuji všem zúčastněným za štědrost! Od částky 7000,-Kč a výše už sbíráme na druhého losa nebo tomu našemu můžeme dopřát trochu té obézity. Sbírka pochopitelně pokračuje pokud bude i nadále zájem.
první na šípkách, druhej na brusinkách a třetí na švestkách podlejvanej vínem :kuch:Sibr píše:Bo aktuálně díky Hasemu už šetříme na třetího
Mno vždyť v lednu ŠtokyeLzyx píše:první na šípkách, druhej na brusinkách a třetí na švestkách podlejvanej vínem :kuch:Sibr píše:Bo aktuálně díky Hasemu už šetříme na třetího
To budou hody
Já se hlásím prga,páč se mě seje poč. tak já bych se obětoval na nějakou tu sbírku, když tak musíteLachtan píše:Anebo adoptujeme pražského losa na 3 roky a příští sbírku spácháme zase na něco jiného (nebo losa v jiné ZOO)
Dejte vědět, volna spoustu a v Praze jsem dlouho nebylneuman zdenek píše:kolik ,kdy a jak předáme sponzorský dar
neuman zdenek píše:kolik ,kdy a jak předáme sponzorský dar
To jim to tam jako pošlem a hotovo,a oni ani pomalu nevědi od koho to je,tys to napsal tak jako že tech sponzorů je tři prdele a ještě okolo a oni se laskavě možná s náma budou bavit,asi je jim vlastně jedno kdo jim ty prachy šoupne.Nečekáme žádnou velkou děkovačku ale tento přístup ke sponzorovi je nicméně podivný.jojo píše:neuman zdenek píše:kolik ,kdy a jak předáme sponzorský dar
Částka se poukáže převodem. Pokud bychom chtěli udělat nějaké předání, musel bych se poptat, jestli by byl někdo ochoten se s náma bavit. Vzhledem k tomu, že jsou firmy a jednotlivci, který poukazujou částky o jeden až dva rád vyšší, moc bych na to nesázel.
Drivra jsem popohnal. Tak jenom ta Kočková bude nejspíš něčí přítulkyně a přítulák se nenapsal.jojo píše:V pohodě, jde spíš o to spárování plateb, než o ty příspěvky v hotovosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Vapik