:?: co chceš věděti,a jestli ti to není dost jasné,tak se občas ukaž mezi lidmama na nějakém srazudeanoli píše:kdo, kdy, kde, jak, s kým, s čím, o kom, o čem, proti komu...... INFORMACE!
Honzo ¨přijeď kdy budeš chtít je to paráda,je to divný ale opravdu funguje fše,i stěrače na světlech,nechápu, až jsem s toho na stroměDrtic píše:ABS, klima, origo nezavisly topeni...PARADA! Funguje to vsechno? Na to NT bych se nekdy mrknul, mam to svoje rozebrany...
jj Jarku,fakt je to dost zachovalé a představ si že strop je :palec:i palivoměr ukazujejarek.krizan píše:Já pořád říkám, že bílé v automatu jsou nejlepší. Ale to NT mi chybí.
Jinak, vypadá hezky, i ta palubka je jak nová.
Otcova srdcová záležitost,připojuji se k Gratulaci :pij:tnemec píše:Hele, kam ty na ty sedmičkový sedany furt chodíš?
Podle obrazku to vypada, ze mas ovladaci hodiny nad kastlikem spolujezdce, staci nastavit cas startu + dobu behu..ja mam malinko jiny. Kdyztak predvedu..neuman zdenek píše: a protože jsem se nikdy nesetkal s NT tak vůbec nevím jak na něj :?:
Pavle neblbni co když se mu to libí, uvědomuješ si že se vystavuješ riziku že se ho pak nezbavíš?Pavel V píše:na nejbližšším střetnutí mučení děsivému vystaven budeš
Aby si zitra u Řezníka nedopad špatněSibr píše:Pavle neblbni co když se mu to libí, uvědomuješ si že se vystavuješ riziku že se ho pak nezbavíš?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé