16 = 1928 cm obvod a 632mm prumer
takze ojetej letak na 50 % a novej zimak jsou stejne velky..
tak je jedno jestli hoblujes letni nebo zimni...proste to chce vyndat tu cihlu z boty..

jo, jezdím jako lokomotývakoch píše:kdyz jezdis jak o.oteLzyx píše:na 16" je sice zima pohodlnější, ale těch prokluzů kol ... mno ještě nenasněžilo a já mám půl vzorku dole. Takže budu muset prohazovat kola zepředu dozadu a obráceně.
Na Céčku sice byly, takže by se tam nejspíš zase vešly zpátky, všiml jsem si fotky, ale moje úvaha vycházela z toho, že RAWD má jinak řešené zavěšení zadních kol. Pokud je moje úvaha mylná a RAWD mají stejnou konstrukci zavěšení jako ostatní modely, což konec konců možné je, půjdou tahle kola i na Rodgerův vůz a rozhodně by mu slušela.LADA11 píše:no kdyz tam byly tak se tam zase vejdou...na zimu dobrá volba, mel jsi si je radeji nechat a zimaky obout na ne....na 16 je zima pohodlnejsi...
Asi tak, dik za radu...ET43 a asi vic ani noha...marra píše:kola mají ET52,5 dost podstatnej rozdíl když na stary modely už při ET49 dost drhnou o vnější podběhy, nemluvě o doost sníženej rejd.
Takze diky za nabidku Jendo, kola jsou to krasna, ale ja je bohuzel neberu...je jasne proc...JendaCB píše:Pokud to pro Rogera někdo udělá a zkusí je na svoje auto tak má tu tekutou odměnu i u mě :pij:
to je divný, mě ET49 (205/55R16 7J) podběhy nedrhnou. Kdežto ET43(225/45R17 7,5J) ano. Omezený již dost omezený rejd musím ale potvrditmarra píše:kola mají ET52,5 dost podstatnej rozdíl když na stary modely už při ET49 dost drhnou o vnější podběhy, nemluvě o doost sníženej rejd.
Ses sesvítil do jinýho topiku, ne?Kein píše:oukej zajdu stím tady do autorizáku kolik tak může stát napíchnutí orientačně ?? Jinak teplotu mi to ale ukazuje normální, když jsem mě tenhle problém ve felicii tak mi neukazoval teploměr...
taky na to koukamdali píše:Ses sesvítil do jinýho topiku, ne?Kein píše:oukej zajdu stím tady do autorizáku kolik tak může stát napíchnutí orientačně ?? Jinak teplotu mi to ale ukazuje normální, když jsem mě tenhle problém ve felicii tak mi neukazoval teploměr...
To závaži na kole je dost premenlive... Záleži jak si sedne guma... mne na nových Dunlovkách.. mám max do 5-10g na jednom kole... ale na zimních matadoroch mám už cca 50-80g !!! ... bud to byli pnue blbo uskladnený a ted sou nedobre vyváženy alebo naprd vyvažovačka.. ale nehažou... tak nevím...JendaCB píše:ET 43 ,ZÁVAŽÍ OD 5 DO 30gr.. jsou netknuté akorát sem dal na C70větší..
Uživatelé procházející toto fórum: georg